Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

«Στην αρχή της καριέρας μου, μου την έχει πέσει σκηνοθέτης»

Άλλος ένας εγχώριος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλικές προτάσεις στην αρχή της καριέρας του. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Όλα Καλά» έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος αποκάλυψε πως όταν ήταν 20 χρονών ένας σκηνοθέτης έκανε σεξουαλική κίνηση προς εκείνον.

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς, ίσως από τις πρώτες μου εμπειρίες στο θέατρο ήταν με έναν σκηνοθέτη, ο οποίος μου την έπεσε. Ήταν πολύ γρήγορη η σκέψη που έκανα εκείνη τη στιγμή που σε ένα δευτερόλεπτο θα μπορούσα να ενδώσω ή όχι. Και κατέληξα στο εξής: Ότι μπορώ να κάνω παραχωρήσεις σε αυτή τη δουλειά, όχι όμως αυτή, όχι σεξουαλικές», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πιο προσωπικής υφής ζητήματα ενώ παραδέχτηκε πως έχει χαστουκίσει γυναίκα. «Δεν έχω σκοτώσει, αλλά έχω επιθυμήσει τη γυναίκα του πλησίον μου, έχω μοιχεύσει. Έχω ρίξει χαστούκι σε γυναίκα. Δεν μου αρέσει να χτυπάω γυναίκες, δεν θα το έκανα ξανά και δεν είμαι περήφανος ότι υπάρχει στο “βιογραφικό” μου».

localStorage.clear();


Πηγή