Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Στην Ελλάδα για διακοπές η Μαρία Σαράποβα -Ποιο νησί επισκέφτηκε

Τις διακοπές της στην Ελλάδα απολαμβάνει η Μαρία Σαράποβα.

Η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Instagram πως απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες στην Ελλάδα δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

«Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες στην Ελλάδα. Στην τελευταία φωτογραφία πάντα στο καθήκον ως μαμά, ακόμα και μέσα στις σπηλιές και με χαμηλή μπαταρία» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της, αποκαλύπτοντας πως μαζί της είναι και ο γιος της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί η Μαρία Σαράποβα να μην αποκάλυψε τον προορισμό της, ωστόσο στα σχόλια οι φανς έγραψαν πως βρίσκεται στην Κέρκυρα. Μεταξύ άλλων, η Μαρία Σαράποβα έκανε και μίνι κρουαζιέρα με σκάφος στις σπηλιές του Ιονίου.

Η Ρωσίδα τενίστρια είναι πέντε φορές πρωταθλήτρια Grand Slam και αποχώρησε από το τένις το 2020. Αν και αγωνίστηκε υπό τη ρωσική σημαία κατά τη διάρκεια της καριέρας της – και είναι η μόνη Ρωσίδα που έχει κερδίσει Grand Slam – η Σαράποβα ζει στις ΗΠΑ από τότε που ταξίδεψε για πρώτη φορά στη χώρα ως παιδί-θαύμα του τένις.

Τον περασμένο Ιούλιο με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, του Θιοντόρ και μοιράστηκε μια φωτογραφία του νεογέννητου μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον Βρετανό επιχειρηματία Αλεξάντερ Τζιλκς.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρία Σαράποβα για την Ελλάδα:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή