Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Μπόρις Τζόνσον με την σύζυγό του – Έκαναν τα ψώνια τους σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη [εικόνα]

Στην Ελλάδα για διακοπές φαίνεται πως βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της Βρετανίας και εν αναμονή του διαδόχου του, ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται πως αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Έτσι, μετά τη γαμήλια δεξίωση– έναν χρόνο μετά το γάμο του – και τον μήνα του μέλιτος στη Σλοβενία, ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός θέλησε να συνεχίσει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη ο Μπόρις Τζόνσον

Μάλιστα, ο φακός τον κατέγραψε σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη Λεωφόρο Μαραθώνος και Διονύσου στη Νέα Μάκρη, όπου έκανε μόνος του τα τα ψώνια του συνοδευόμενος από την σύζυγό του Κάρι Σίμοντς – Τζόνσον.

Μπόρις Τζόνσον  και Κάρι Σίμοντς σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη
Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Όπως δείχνει η φωτογραφία, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, είναι απλά ντυμένος με μπλε σακάκι και άσπρο πουκάμισο, ενώ η σύζυγός του φορά ένα μπορντό παντελόνι και μαύρη μπλούζα. Οι δυο τους έκαναν τα ψώνια τους και ήταν φιλικοί με τους άλλους πελάτες του σούπερ μάρκετ, ενώ λίγο αργότερα έφυγαν με ένα από τα οχήματα ασφαλείας του που τον περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ.

Λάτρης της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού ο Μπόρις Τζόνσον

Υπενθυμίζεται πως ο Μπόρις Τζόνσον τρέφει ιδιαίτερες σχέσεις με την χώρα μας, καθώς ο πατέρας του διαθέτει ένα εξοχικό στο Πήλιο, το οποίο όταν δεν επισκέπτεται ο ίδιος, νοικιάζει σε τουρίστες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού καθώς ομιλεί αρχαία ελληνικά, κάτι που έδειξε και στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην ομιλία του για το κλίμα τον Σεπτέμβριο του 2021.


Πηγή