Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Στη γραφική Ύδρα εντόπισε το newsbeast τον βασιλιά της Ολλανδίας Γουλιέλμο - Αλέξανδρο

Στη γραφική Ύδρα εντόπισε το newsbeast τον βασιλιά της Ολλανδίας Γουλιέλμο – Αλέξανδρο

Στο γραφικό νησί της Ύδρας εντόπισε πριν από λίγη ώρα το newsbeast.gr τον 53χρονο βασιλιά της Ολλανδίας Γουλιέλμο – Αλέξανδρο μαζί με τη σύζυγό του Μάξιμα Σορρεγιέτα Σερρούτι και τις τρεις τους κόρες Αικατερίνη – Αμαλία, Αλεξία και Αριάδνη.

Η βασιλική οικογένεια ξεκίνησε με πολυτελές ταχύπλοο από την έπαυλη που διατηρεί στο Πόρτο Χέλι εδώ και οκτώ χρόνια και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στο νησί του Αργοσαρωνικού. Περπάτησε στα σοκάκια, χαιρέτησε τον κόσμο και μετέβη στον Ναυτικό Όμιλο Ύδρας προκειμένου να γευματίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ασφάλεια του βασιλιά της Ολλανδίας είναι ιδιαίτερα διακριτική όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά που ο υψηλός καλεσμένος επισκέπτεται την περιοχή της Αργολίδας προκειμένου να περάσει ανέμελα τις διακοπές του απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Γουλιέλμος – Αλέξανδρος διαθέτει επίσης και πολυτελή θαλαμηγό αλλά προτιμά σε τέτοιες κοντινές αποστάσεις όπως είναι αυτή μεταξύ Πόρτο Χελίου και Ύδρας να μετακινείται με το ταχύπλοο που όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες φέρει τη σημαία της χώρας του με το βασιλικό οικόσημο.


Πηγή