Δευτέρα , 13 Μάιος 2024

Στη Μύκονο ο Σακίλ Ο’ Νιλ -DJ στο πάρτυ στο SantAnna, φώναξε «This is Sparta» [βίντεο-εικόνες]

Στους ρυθμούς του dj diesel ευρύτερα γνωστού ως Σακίλ Ο’Νιλ χόρεψε η Μύκονος σε ένα μοναδικό πάρτυ που έγινε χθες βράδυ στο SantAnna.

Ο θρύλος του ΝΒΑ και τετράκις κάτοχος του «δαχτυλιδιού» ασχολείται εδώ και χρόνια ως DJ, έχοντας λάβει μέρος σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως το Tomorrowland, ενώ έχει κυκλοφορήσει και τέσσερα άλμπουμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο SantAnna ο άλλοτε θρύλος του NBA ξεσήκωσε τους πάντες

Στο γνωστό μαγαζί της Μυκόνου SantAnna έγινε ένα από το μεγαλύτερα event του καλοκαιριού και ένα πάρτυ που θα θυμούνται για καιρό όσοι διασκέδασαν σε αυτό. Ο θηριώδης σέντερ του NBA που είχε πάει να δει τον Black Coffee που ξεσήκωσε δυόμιση χιλιάδες ανθρώπους, ανέβηκε χθες και ο ίδιος στα deck του γνωστού κλαμπ. Στα highlight της βραδιάς, όπως αναφέρει το MykonosLive Tv, τα «περίεργα» γυαλιά που φορούσε στο κεφάλι ο Shaquille, η ατάκα «This Is Sparta» που ξεστόμισε ενθυμούμενος την επική σκηνή με τον Gerald Butler από την κινηματογραφική ταινία “300” αλλά και η στιγμή που έβγαλε το t-shirt του και έμεινε με το φανελάκι για να συνεχίζει να παίζει μουσική!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με 2.16 μέτρα ύψος και 147 κιλά βάρος ο «Shaq Attack» όπως τον φώναζαν όταν μεσουρανούσε στο μπάσκετ, έρχεται για πρώτη φορά ως dj στο νησί των ανέμων, στο οποίο κάνει και ολιγοήμερες διακοπές

Το πάρτυ του Σακίλ Ο’Νιλ στη Μύκονο


Πηγή