Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Στη Σκιάθο για διακοπές η Ορνέλα Μούτι και ο σύντροφός της

Στη Σκιάθο έφθασαν για ολιγοήμερες διακοπές διάσημοι Ιταλοί από τον χώρο του κινηματογράφου και της μόδας, προκειμένου να απολαύσουν τις ομορφιές του καταπράσινου νησιού με τις χρυσές αμμουδιές και τα πεντακάθαρα νερά.

Την περασμένη Πέμπτη έφθασαν στο νησί του Παπαδιαμάντη, με απευθείας πτήση από τη Ρώμη, η Ιταλίδα ηθοποιός Ορνέλα Μούτι με τον σύντροφό της και ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Φράνκο Τσιαμπέλα με τον δημοσιογράφο Ινιάτσιο-Ορατσιο Γκατζιόλι.

Την παρέα των διάσημων Ιταλών περίμενε στο αεροδρόμιο Έλληνας φίλος τους και κατευθύνθηκαν στις Κουκουναριές, όπου κατέλυσαν στις προεδρικές σουίτες του «Σκιάθος Παλλάς».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί κινήθηκαν με διακριτικότητα, κολύμπησαν στις παραλίες «Μάραθα» και επισκέφθηκαν με σκάφος τον Τσουγκριά.

Η Ορνέλα Μούτι κατενθουσιασμένη από τις παραλίες της Σκιάθου υποσχέθηκε ότι θα ξαναέρθει στο νησί με την πρώτη ευκαιρία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ ο Φράνκο Τσιαμπέλα με τον Ινιάτσιο Γκατζιόλι ήρθαν στη Σκιάθο για δεύτερη φορά και δήλωσαν λάτρεις του υπέροχου νησιού.

Η Ιταλίδα ηθοποιός με τον διάσημο σχεδιαστή δείπνησαν το βράδυ του Σαββάτου στο ιταλικό εστιατόριο «Terra Petra», με την μοναδική θέα προς τη θάλασσα και έμειναν ενθουσιασμένοι από τις γεύσεις και την παρουσίαση των πιάτων, Πολλοί ήταν αυτοί που αναγνώρισαν την Ιταλίδα ντίβα και τον Ιταλό σχεδιαστή και θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η παρέα των τεσσάρων διάσημων Ιταλών αναχώρησε σήμερα για τη Ρώμη, με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν σύντομα.

localStorage.clear();


Πηγή