Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Στικούδη σε Ελευθερίου: Βρήκες ευκαιρία να βγεις στις εκπομπές να μιλάς για μένα βλαχάρα

Στικούδη σε Ελευθερίου: Βρήκες ευκαιρία να βγεις στις εκπομπές να μιλάς για μένα βλαχάρα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου», η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να μιλήσει για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και την Κατερίνα Στικούδη τις τελευταίες μέρες.

Αφού η παρουσιάστρια, δίνει πάσα στην Ελευθερία Ελευθερίου να μιλήσει, η Κατερίνα Στικούδη εισβάλλει στο πλατό φωνάζοντας: «Βρήκες ευκαιρία να βγεις στις εκπομπές να μιλάς για μένα βλαχάρα».

Η ένταση ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες δεν άργησε να «χτυπήσει κόκκινο» και μάλιστα έφτασαν σε σημείο να πιαστούν στα χέρια.

Το έντονο περιστατικό ανάμεσα στις δυο εκρηκτικές και sexy παρουσίες της εγχώριας showbiz έληξε όταν άνθρωπος της παραγωγής της απομάκρυνε από το πλατό και η Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε διαφημίσεις.

Όλο αυτό θα μπορούσε να είναι αλήθεια, όμως δεν είναι και το μόνο που ισχύει είναι πως το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί την έναρξη του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού των δυο κοριτσιών.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Οι ιστορίες μας» κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες  και η Ελευθερία Ελευθερίου ενώνει τη φωνή της με την Κατερίνα Στικούδη σε ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι.


Πηγή