Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

«Στον αγαπημένο μου Απαπα»: Με μια φωτό με στολή καράτε αποχαιρέτησαν τον Κωνσταντίνο, Μαρία-Ολυμπία, Μαρί Σαντάλ

Σαράντα ημέρες πέρασαν από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και η νύφη του Μαρί Σαντάλ με την εγγονή του Μαρία-Ολυμπία θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσω των social media.

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ πραγματοποίησε το Σάββατο το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ ακολούθησε και τρισάγιο την Κυριακή στον τάφο του στο νεκροταφείο στο Τατόι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»: Η Μαρί Σαντάλ αποχαιρέτησε τον πεθερό της

Χθες λοιπόν η Μαρί Σαντάλ -σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ- και η κόρη της Μαρία-Ολυμπία θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον τέως βασιλιά, με αναρτήσεις τους στους λογαριασμούς τους στα social media.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την σύζυγό του Άννα Μαρία σε νεαρή ηλικία
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα-Μαρία σε νεαρή ηλικία

«Χθες συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από τότε που μας άφησες. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» ανέφερε η Μαρί Σαντάλ, μαζί με ένα μαύρο emoji καρδιάς και μια φωτογραφία που δείχνει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Άννα-Μαρία να κρατιούνται χέρι-χέρι σε νεαρή ηλικία.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας-Ολυμπίας

Από την πλευρά της, η Μαρία Ολυμπία, ανάρτησε δύο στιγμιότυπα: στο ένα εικονίζεται ο πρώην μονάρχης να εξασκείται στις πολεμικές τέχνες και στο άλλο δείχνει τον τέως βασιλιά να κρατά στην αγκαλιά του την εγγονή του ως μωρό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στον αγαπημένο μου Απαπα, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου» έγραψε στη λεζάντα με ένα κόκκινο emoji καρδιάς.


Πηγή