Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στο Ναύπλιο έδεσε ο εμίρης του Ντουμπάι με την χλιδάτη θαλαμηγό Radiant -Διαθέτει ελικοδρόμιο και σινεμά [εικόνες] | ΖΩΗ

Η χλιδάτη θαλαμηγός Radiant ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο εμίρης του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim έριξε άγκυρα στο Ναύπλιο.

Η θαλαμηγός έφτασε στο Ναύπλιο αργά το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου.

Η θαλαμηγός είναι αγκυροβολημένη στον κόλπο της Αρβανιτιάς κάτω από το Παλαμήδι και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι επιβαίνουν, ενώ δεν έχει αποβιβαστεί κανείς από το πλοίο στην πόλη του Ναυπλίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

θαλαμηγος
Στο Ναύπλιο ο εμίρης του Ντουμπάι με την χλιδάτη θαλαμηγό Radiant

Οπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr δεν είναι η πρώτη φορά που ο εμίρης του Ντουμπάι επισκέπτεται το Ναύπλιο καθώς τελευταία φορά ήταν το Σεπτέμβριο του 2018.

θαλαμηγος
Η θαλαμηγός έφτασε στο Ναύπλιο αργά το βράδυ της Παρασκευής
θαλαμηγος
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποβιβαστεί κανείς από το πλοίο στην πόλη του Ναυπλίου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Radiant έχει μήκος 110 μέτρα και ναυπηγήθηκε το 2009 για λογαριασμό του Ρώσου μεγιστάνα Boris Berezovsky. Ο Berezovsky έδωσε 149 εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσει αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων την πούλησε το 2011 στον εμίρη για 240 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον η αξία του Radiant ανέρχεται στα 280 εκατομμύρια ευρώ και είναι στη λίστα με τα ακριβότερα γιοτ του πλανήτη. Το Radiant μπορεί να φιλοξενήσει 60 άτομα μαζί με το πλήρωμα. Διαθέτει ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, σινεμά και δύο πισίνες, ενώ είναι εξοπλισμένο με ένα πανίσχυρο κανόνι νερού με την ικανότητα να βυθίζει σκάφη έως 91 μέτρα μακριά.


Πηγή