Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός πήγαινε στα γυρίσματα της νέας σειράς του Open TV, «Για πάντα παιδιά», όπου πρωταγωνιστεί, όταν έγινε το κακό σε μία διασταύρωση της Πανόρμου.

Ο Καλφαγιάννης έχει σοβαρά τραύματα στα πόδια του, ενώ δε μπορεί ακόμη να χειρουργηθεί καθώς οι γιατροί περιμένουν να υποχωρήσει ένα αιμάτωμα που έχει. Ο πατέρας του ηθοποιού, Παναγιώτης Καλφαγιάννης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» για την κατάσταση της υγείας του γιου του.

«Έχει σοβαρά τραύματα στα δύο πόδια του. Στο ένα χτύπησε κι έσπασε ολοσχερώς το μηρό κι έχει αιμάτωμα… Δε μπορεί να χειρουργηθεί. Θα μπει την άλλη εβδομάδα στο χειρουργείο. Στο άλλο πόδι θα κάνει αξονική, καθώς έχει πρόβλημα σε δύο σημεία στο γόνατο του δεξιού ποδιού του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Φεύγοντας από το σπίτι για να πάει στα γυρίσματα της νέας σειράς του Open, μπροστά του ένα αυτοκίνητο πάτησε απότομα φρένο. Ο Λεωνίδας πάτησε κι αυτός φρένο, αλλά ο δρόμος είχε νερά και η μηχανή γλίστρησε. Χτύπησε αρκετά, αλλά ευτυχώς φορούσε κράνος».

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οι αυτήκοες μάρτυρες είπαν ότι όλα έγιναν ξαφνικά ενώ οι ίδιοι άκουσαν ένα μεγάλο θόρυβο από τα φρεναρίσματα. Όπως εξήγησαν και εκείνοι, το προπορευόμενο όχημα πάτησε απότομα φρένο και ο νεαρός ηθοποιός πάτησε κι εκείνος φρένο, αλλά έπεσε πάνω του. Όταν πήγαν κοντά του είχε τις αισθήσεις του, ενώ φορούσε κράνος.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Και θα χρειαστεί να κάνει μία σειρά από χειρουργεία, ενώ δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Τέλος από δίπλα του δεν έχει φύγει λεπτό η οικογένειά του.

localStorage.clear();


Πηγή