Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Στο φως φωτογραφίες από το δωμάτιο που έπεσε θύμα ληστείας η Καρντάσιαν

Φωτογραφίες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Παρίσι η Κιμ Καρντάσιαν όταν έπεσε θύμα ληστείας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι αποκάλυψε φωτογραφικό υλικό από την συλλογή στοιχείων της αστυνομίας, αμέσως μετά την καταγγελία της ληστείας. Στα καρέ που έδωσε στην δημοσιότητα το TF1, φαίνεται οι μονωτική ταινία που χρησιμοποίησαν οι ληστές για να κλείσουν τα μάτια της τηλεπερσόνας ενώ στη συνέχεια την έκλεισαν στο μπάνιο του δωματίου.

Ακολούθως, έκαναν φύλλο και φτερό το πολυτελές δωμάτιο, ώστε να βρουν τα πολύτιμα κοσμήματά της, τα οποία και τελικά έκλεψαν. Μεταξύ αυτών το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, με το οποίο πόζαρε λίγες μέρες πριν στο Instagram.

kim5

Οι φωτογραφίες της γαλλικής αστυνομίας δείχνουν ακόμα το κρεβάτι του δωματίου της ανάστατο ενώ ειδικά σύμβολα της αστυνομίας με αριθμούς υποδεικνύουν ότι εκεί εντοπίστηκαν στοιχεία του εγκλήματος.

kim1

Άλλη φωτογραφία δείχνει από κοντά τις χρησιμοποιημένες μονωτικές ταινίες με τις οποίες οι ληστές σφράγισαν τα μάτια της Κιμ Καρντάσιαν. Άλλη φωτογραφία δείχνει το δωμάτιο και το μπάνιο, όπου οι ληστές μετέφεραν και κλείδωσαν τη σταρ, ώστε ανενόχλητοι να ψάξουν το δωμάτιο.

kim2 kim4 kim6 kim8


Πηγή