Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Στο Fame Story με οδήγησε να πάω το αίμα μου που... έβραζε – Ήθελα να κάνω γρήγορα πράγματα στο χώρο»

«Στο Fame Story με οδήγησε να πάω το αίμα μου που… έβραζε – Ήθελα να κάνω γρήγορα πράγματα στο χώρο»

«Υπερισχύει η αγάπη μου για τους ανθρώπους, η αγάπη μου για την κοινωνία, η αγάπη μου για την προσφορά» ανέφερε ο πρώην διαγωνιζόμενος της μουσικής ακαδημίας του Ant, «Fame Story», Νίκος Μίχας.

Ο τραγουδιστής και γιατρός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μπει τότε στο «Fame Story» αλλά και στην οικογένεια του.

«Υπερισχύει η αγάπη μου για τους ανθρώπους, η αγάπη μου για την κοινωνία, η αγάπη μου για την προσφορά. Στο “Fame Story” με οδήγησε να πάω λίγο το ανώριμο της ηλικίας, λίγο η τρέλα και το αίμα μου που “έβραζε” και ήθελα να κάνω γρήγορα πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο. Το να βρισκόμαστε τώρα εδώ και να μου κάνεις συνέντευξη μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι κάτι έγινε με τη συμμετοχή μου στο Fame Story. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω για τις επιλογές που κάνω στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου και ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία.

Φυσικά και με φλερτάρουν και άντρες και γυναίκες. Έχω φάει πέσιμο και από γυναίκα και από άντρα λίγο πιο άγριο, αλλά δεν ένιωσα άβολα. Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή σαν γιατρός που βρίσκομαι εκεί και προσφέρω τα υπηρεσίες μου.

Η Άννα άλλαξε πολύ τη ζωή μου διότι έφερε στον κόσμο αυτό το καταπληκτικό μπεμπουλίνι, το κοριτσάκι μας. Είμαι εντελώς χαζομπαμπάς, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Με τον ερχομό της κόρης μας έχει ομορφύνει η ζωή μου πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει το σιδέρωμα, θεωρώ ότι είναι δουλειά για φυλακισμένους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μίχας.


Πηγή