Κυριακή , 19 Μάιος 2024

Στο Met Gala ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα -Οι φωτό της με το σικ φόρεμα και τον γιο τους [εικόνες]

Πλήθος από σταρ, celebrities και Α-listers παραβρέθηκαν στο λαμπερό Met Gala που έλαβε χώρα την πρώτη Δευτέρα του Μάϊου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Το dress code ήταν το «A Garden in Time», που βασιζόταν στο θέμα της έκθεσης «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion» και έφερε το στιλ και τη μόδα στο πιο διάσημο gala του μουσείου προκειμένου να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για το Ινστιτούτο Κοστουμιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσά τους ήταν η Ντάσα Ζούκοβα με τον σύζυγό της, Σταύρο Νιάρχο. Η 42χρονη Ρωσίδα επιχειρηματίας επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα του Ιταλικού οίκου μόδας Prada σε baby blue απόχρωση.

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Ντάσα Ζούκοβα στο Met Gala

Το φόρεμα ήταν σε ίσια γραμμή, μακρύ, off-shoulder, με λεπτομέρειες από sparkly φιόγκους στους ώμους και δύο μακριές λωρίδες σαν κορδέλες, που δημιουργούσαν εφέ κάπας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολοκλήρωσε το κομψό λουκ της με γαλάζιο clutch, ασημένιες γόβες, έναν απλό κότσο στα μαλλιά, εντυπωσιακό μακιγιάζ και ασημένια, διακριτικά σκουλαρίκια και δαχτυλίδι.

Η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της όπου φορά το φόρεμα και ποζάρει στο σπίτι της, μπροστά από έναν πίνακα μαζί με τον τρίχρονο γιο της, Φίλιππο Νιάρχο junior, που παίζει με το φόρεμά της και το γαλάζιο τσαντάκι της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντάσα Ζούκοβα παραβρέθηκε στο αστραφτερό event με τον σύζυγό της και χρυσό κληρονόμο.

Σε ένα από τα InstaStory της, η Ρωσίδα επιχειρηματίας μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον Σταύρο Νιάρχο, όπου τους βλέπουμε να κάθονται έξω από το μουσείο και να χαμογελούν στην κάμερα.

Ο 39χρονος Έλληνας επιχειρηματίας φορά ένα κομψό σμόκιν με παπιγιόν και κρατά το κινητό του ενώ η Ντάσα γέρνει τρυφερά κοντά του. Η φωτογραφία, που είναι αναδημοσίευση, γράφει χαρακτηριστικά: «Cuties».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Σταύρος Νιάρχος και η 42χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα στον Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, με καλεσμένους επιχειρηματίες, γαλαζοαίματους και άλλους σπουδαίους celebrities από όλο τον πλανήτη.

Η Ντάσα έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο χώρισε το 2017.

Φωτογραφίες: Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή