Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Συγκινήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης: Ο Μίνωας Κυριακού μού γνώρισε τη γυναίκα μου

Συγκινήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης: Ο Μίνωας Κυριακού μού γνώρισε τη γυναίκα μου

Τρία χρόνια πέρασαν από την 2α Ιουλίου 2017, όταν ο Μίνωας Κυριακού έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια και άφησε φτωχότερο το μιντιακό τοπίο και τον εφοπλιστικό κόσμο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 και τα λόγια του για τον Μίνωα Κυριακού ήταν γεμάτα συγκίνηση.

«Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζόμενους. Μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, ήξερε την οικογενειακή μας κατάσταση, έδινε συμβουλές και στις προσωπικές μας σχέσεις. Ήταν ο άνθρωπος που όταν πρωτογνώρισα τη γυναίκα μου, μου είπε να την προσέχω. Ο Μίνωας Κυριακού μού γνώρισε τη γυναίκα μου.

Οφείλω την καριέρα μου στην ελληνική τηλεόραση, στον Μίνωα Κυριακού. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα το οφείλουν στον Μίνωα Κυριακού. Δεν τον θεωρούσαμε εργοδότη μας, δεν τον θεωρούσαμε αφεντικό. Είχε έναν περίεργο τρόπο να αποφασίζεις εσύ για εκείνο που είχε αποφασίσει εκείνος και σου έλεγε συμφωνώ ενώ ήταν δική του σκέψη.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ, μας παρακολουθεί, χαίρεται για την εξέλιξη του σταθμού που είναι σε άξια χέρια, στα χέρια του παιδιού του. Κάπου εδώ κοντά είναι, πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι…», κατέληξε συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.


Πηγή