Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Συγκινήθηκε στο μοντάζ η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν το «αντίο»

Συγκινήθηκε στο μοντάζ η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν το «αντίο»

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η Ελένη Μενεγάκη να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και να κάνει την παύση που έχει ήδη ανακοινώσει στην επαγγελματική της πορεία.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» την Τετάρτη 1η Ιουλίου θα βγει για τελευταία φορά στον «αέρα» καθώς έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο.

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της δεν έχουν κρύψει, από τη στιγμή της ανακοίνωσης της μέχρι και σήμερα, την συγκίνηση τους για την απόφαση αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Την ερχόμενη Τετάρτη, στην τελευταία εκπομπή, θα προβληθεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 15 χρόνια της παρουσιάστριας στον Alpha.

Η ίδια βρέθηκε στην αίθουσα του μοντάζ και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και δεν έκρυψε την συγκίνηση της.

«Στιγμές γεμάτες συναισθήματα … αναμνήσεις … Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Αλφα ! … κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τα στιγμιότυπα.

 

View this post on Instagram

 

Στιγμες γεματες συναισθηματα … αναμνησεις … Σημερα στο μονταζ παρεα με τον Τολη και την Ελενη συγκινηθηκαμε και θυμηθηκαμε αυτο το απιθανο πανηγυρι χαρας τα τελευταια 15 χρονια στον Αλφα ! … καποιες στιγμες θα τις δουμε ξανα μαζι την ερχομενη εβδομαδα μεχρι και την Τεταρτη 1 Ιουλιου 2020 που η εκπομπη Ελενη θα ριξει τιτλους τελους ! #eleni ❤

A post shared by @ elenimenegaki on




Πηγή