Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Συγκινεί ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον Μπρους Γουίλις: Οι σταρ της δράσης ποτέ δεν αποσύρονται, απλά φορτίζουν

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συγκινεί με τα λόγια του για τον Μπρους Γουίλις, μετά την ανακοίνωση πως αποσύρθηκε από την υποκριτική λόγω άνοιας.

Η οικογένεια του ηθοποιού ανακοίνωσε πέρυσι αρχικά την είδηση πως ο Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία, διευκρινίζοντας αργότερα πως η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί και πως πλέον μπορούν να δώσουν ένα όνομα στην ασθένειά του, που δεν είναι άλλο από άνοια, σκορπώντας θλίψη στους θαυμαστές του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λέει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον Μπρους Γουίλις

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ρωτήθηκε πρόσφατα για την απόσυρση του Μπρους Γουίλις και είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον συνάδερφό του.

«Νομίζω ότι είναι φανταστικός» δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ στο CinemaBlend. «Ήταν για πολλά χρόνια και είναι ένα τεράστιο, τεράστιο αστέρι. Και νομίζω ότι θα τον θυμόμαστε πάντα ως ένα μεγάλο, μεγάλο αστέρι. Και ως έναν ευγενικό άνθρωπο».

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Μπρους Γουίλις στα εγκαίνεια του «The Planet Hollywwod» στο Λονδίνο
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Μπρους Γουίλις στα εγκαίνεια του «The Planet Hollywwod» στο Λονδίνο

Μιλώντας
όμως ως ηθοποιός ταινιών δράσης και ο
ίδιος, πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι υπό
τις συνθήκες που επικρατούσαν, από άποψη
υγείας δηλαδή, ότι έπρεπε να αποσυρθεί.
Αλλά γενικά ξέρετε, ποτέ δεν αποσυρόμαστε
πραγματικά. Οι ήρωες δράσης απλά
φορτίζουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σβαρτσενέγκερ και ο Γουίλις ήταν συνεργάτης στο franchise των εστιατορίων Planet Hollywood και στη συνέχεια ξανά στο franchise «The Expendables».

Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τον Μάρτιο τα 68α γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του, Ντέμι Μουρ, την νυν συζύγου του Έμμα Χέμινγκς και των θυγατέρων τους.

Από την άλλη, ο Σβαρτσενέγκερ πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία δράσης Fubar του Netflix καθώς και στο «Arnold», μια σειρά – ντοκιμαντέρ επίσης στο Netflix, που καταγράφει τη ζωή του.


Πηγή