Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Συγκινεί ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο το τελευταίο δίμηνο» [βίντεο]

Στιγμές που πέρασε με την αδελφή του Κάτια Νικολαΐδου θυμήθηκε στο «Πρωινό» ο αδελφός της, Τάκης, τρεις περίπου μήνες μετά τον θάνατό της.

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στα 58 της χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, περιγράφοντας στιγμές της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν εγώ έκανα πρόταση στην Κάτια να βαφτίσει την κόρη μου ήταν στον πρώτο καρκίνο. Τότε κινδύνευσε να φύγει γιατί είχε πάθει μια πνευμονία. Τότε της είπα “δεν θέλω να φύγεις, γιατί θέλω να βαπτίσεις το παιδί”. Δεν ξέρω αν πήρε δύναμη από αυτό, αλλά έγινε καλά», είπε.

Τάκης Νικολαΐδης: Η Κάτια σαν άνθρωπος είχε τρομερή δύναμη και αισιοδοξία

«Έχω στιγμές που ξεσπάω, αλλά όχι μπροστά στην οικογένειά μου. Ταξιδεύω πάρα πολύ για τη δουλειά μου και εκεί είναι και οι ώρες που λυγίζω. Η Κάτια σαν άνθρωπος είχε τρομερή δύναμη και αισιοδοξία. Έδινε αγάπη σε όλους. Όσο η αδελφή μου νοσηλευόταν τους τελευταίους έξι μήνες στο νοσοκομείο, συμβούλευε καρκινοπαθείς μέσω μηνυμάτων, χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν ότι εκείνη περνάει τον δικό της Γολγοθά.

Δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, ζούσε στο Βέλγιο. Είχε μια σχέση εκεί πολλά χρόνια και της είχαν γίνει και κάποιες προτάσεις από εταιρείες και δούλευε εκεί. Το τελευταίο δίμηνο η Κάτια δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Φυσικά, υπήρχαν άνθρωποι που της είχαν σταθεί υπερβολικά», ανέφερε ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή