Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Συγκλονίζει η αδερφή της παρουσιάστριας Δήμητρας Σοφοκλέους: Είναι εκείνες οι στιγμές που διπλώνεται το σώμα

Συγκλονίζει η αδερφή της παρουσιάστριας Δήμητρας Σοφοκλέους: Είναι εκείνες οι στιγμές που διπλώνεται το σώμα

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση του θανάτου της παρουσιάστριας Δήμητρας Σοφοκλέους σε τροχαίο το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η αδερφή της, Ιφιγένεια Σοφοκλέους, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «T-Live» του Alpha και εξομολογήθηκε πώς έμαθε ότι η αδερφή της σκοτώθηκε σε τροχαίο.

«Είναι ανείπωτος ο πόνος» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που έδινε τη ψυχή και την καρδιά της. Δεν μάθαμε πολλές πληροφορίες, ό,τι μάθαμε από τα κανάλια. Τώρα είναι και η περίοδος του κορονοϊού… Μάθαμε ότι το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, έπεσε στα κιγκλιδώματα και ήταν ακαριαίος ο θάνατος. Με ενημέρωσε ο γαμπρός μου. Παίρναμε τηλέφωνο στο νοσοκομείο Παπανικολάου, έπεφτε η γραμμή και μετά ένας συνεργάτης της μου έστειλε ένα τηλέφωνο και μου είπε να πάρω στο αστυνομικό τμήμα της Θέρμης. Πήρα εκεί και όταν είπα για ποιον έψαχνα, μου είπαν συλλυπητήρια. Είναι εκείνες οι στιγμές που διπλώνεται το σώμα… Δεν υπάρχουν λόγια».

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Η αδελφή μου ήταν μαχήτρια. Ήταν ένας άνθρωπος δυνατός, δούλευε νύχτα-μέρα. Είμαστε από την Κύπρο εμείς, ερχόμενοι λοιπόν από εκεί δούλεψε ως διαφημίστρια. Μετά ήρθε η κρίση, αλλά δεν το έβαλε κάτω. (…) Είχε πέσει ψυχολογικά, γιατί είχε χάσει τη δουλειά της, είχε κλείσει το κανάλι που δούλευε αλλά και η εστίαση. Φυσικά αυτό δεν το έλεγε σε εμάς, αλλά μέσα της την έτρωγε αυτό».


Πηγή