Κυριακή , 12 Μάιος 2024

Συγκλονίζει η Λία από το GNTM για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Φοβάμαι, οι γονείς μου δεν μπορούν να φύγουν»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η παίκτρια του «GNTM» Λία Τσουζντάν και αναφέρθηκε στην οικογένειά της, που βρίσκεται στην Ουκρανία.

«Είναι δύσκολα, φοβάμαι και δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Όλη η οικογένειά μου μένει στο Χάρκοβο. Είναι εκεί όπου τα τελευταία 8 χρόνια γίνονται κινήσεις. Έχω μια γιαγιά που μένει μόνη της και δεν ξέρουμε τι κάνει. Έναν παππού που κι αυτός είναι μόνος του και μόνον οι γονείς μου είναι οι δυο τους. Δεν βγαίνει κανένας από το σπίτι, είναι επικίνδυνο να κάθεσαι κοντά σε παράθυρο. Αυτή τη στιγμή βάζουν σελοτέιπ για να μην τους έρθουν τα τζάμια στη μούρη. Υπάρχει καταφύγιο στην πολυκατοικία που μένουν, αλλά δεν είναι προσαρμοσμένο. Ποιος θα περίμενε να γίνει πόλεμος το 2022; Οι γονείς μου, όταν πήραν την απόφαση να πάνε να ψωνίσουν, δεν ψώνισαν γιατί άρχισαν οι βομβαρδισμοί. Οι γονείς μου και να ήθελαν να φύγουν δεν μπορούν, γιατί τους άντρες που είναι κάτω από 60 δεν τους αφήνουν να φύγουν, γιατί πρέπει να μπουν στον στρατό» είπε η Λία Τσουζντάν, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια γεννήθηκε στο Χάρκοβο και ήρθε στην Ελλάδα το 2018, αφήνοντας πίσω την οικογένειά της, για να σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μάλιστα, έμαθε ελληνικά σε μόλις δύο μήνες.

Η Λία του «GNTM» για την Ουκρανία: «Η οικογένειά μου μένει στο Χάρκοβο, φοβάμαι και δεν κοιμάμαι καθόλου»


Πηγή