Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Συγκλονίζει η μητέρα της Σελίνα Γκόμεζ για τη μάχη της με τον κορωνοϊό -«Έπαθα πνευμονία, μου είπαν ότι έχω δύο ημέρες ζωής» | ΖΩΗ

Για την περιπέτεια με την υγεία της εξαιτίας κορωνοϊού μίλησε η μητέρα τής Σελίνα Γκόμεζ, Αμάντα Τίφι.

Μιλώντας στο People, η 45χρονη Αμάντα Τίφι θυμήθηκε τον αγώνα που χρειάστηκε να καταβάλει για τα γυρίσματα του εξωφύλλου του περιοδικού «Entrepreneur».

«Σχεδόν λιποθύμησα την ώρα του γυρίσματος» παραδέχθηκε, σημειώνοντας πως «χρειάστηκε να διακόψουμε τόσες φορές, αλλά όλοι οι φίλοι και οι αγαπημένοι μου γύρω μου με βοήθησαν να το ξεπεράσω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, όπως είπε στη συνέχεια η Αμάντα Τίφι, «χαμογελούσα τις περισσότερες φορές, γιατί θα λιποθυμούσα. Ας μην κρίνουμε πώς φαίνεται κάποιος επειδή μπορεί να μην ξέρουμε τι κρύβεται κάτω μια φωτογραφία».

Η δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό

Καιρό πριν από το γύρισμα, σύμφωνα με το iheart, η μητέρα της Σελίνα Γκόμεζ είχε μπει στο νοσοκομείο καθώς είχε επιδεινωθεί η κατάστασή της όταν κόλλησε κορωνοϊό.

«Έπαθα πνευμονία τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη και υποθέτω ότι ο γιατρός δεν μου το ξεκαθάρισε τόσο όσο έπρεπε» εξήγησε, τονίζοντας πως «έκανα θεραπεία με βιταμίνες και νομίζω ότι με βοήθησε».

«Μία εβδομάδα πριν πάω να κάνω το πρώτο μου εμβόλιο για τον κορωνοϊό, κόλλησα τον ιό», δήλωσε η Τίφι.

«Ήμουν στο σπίτι όλη την ώρα. Όταν είχα πυρετό, το οξυγόνο μου έφτασε στο 69 και με πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Άρχισαν να με ρωτούν για τον λόγο που δεν έκανα το εμβόλιο… Και τους έλεγα να το συζητήσουμε μετά, γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω! Μου είπαν ότι αν το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν στην αγωγή, είχα δύο μέρες ζωής», τόνισε στη συνέντευξή της στο «People».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλευρό της η κόρη της, Σελίνα Γκόμεζ

Μάλιστα, σύμφωνα με το iheart, όταν αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του «Entrepreneur», επικρίθηκε για την αύξηση του βάρους της. Η μητέρα της Σελίνα Γκόμεζ ανέφερε πως «είναι πραγματικά δύσκολο για εμένα να έχω αυτό το είδος της προσοχής. Αλλά η κόρη μου, η Σελίνα μου, μού είπε: ”Όχι μαμά, είμαι περήφανη για εσένα».


Πηγή