Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαργαρίτης: Ξεκίνησα τον τζόγο στα 24 -Έχω χάσει αδελφό 6 ετών από την πείνα [βίντεο]

Σε κάποιες πτυχές της ζωής του που δεν έχουν «φωτιστεί» και τόσο πολύ στο παρελθόν αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για την περίοδο που είχε μπλέξει με τον τζόγο και πότε συνειδητοποίησε ότι χάνει χρήματα από αυτό. Επίσης, αναφέρθηκε στον αδελφό του που έχασε σε ηλικία 6 ετών, λόγω πείνας, σε μια δύσκολη περίοδο και για την οικογένειά του και για την Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε πως «με τον τζόγο έμπλεξα στα 24. Μπαρμπούτι, χαρτιά και ό,τι υπήρχε (…) Ξεκινήσαμε από το τάβλι και εκεί κόλλησα πολύ για μία δεκαετία. Όταν δεν έχεις στην τσέπη σου μία, λες “μήπως τη μία να την κάνω δύο;”. Και μετά κολλάς. Ήμουν ένα παλικαράκι μόνο του, όπου ήθελα κοιμόμουν και ό,τι ήθελα έκανα».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ακόμη ότι «όταν έφτασα στο σημείο να βγάζω λεφτά από το τραγούδι, ο μπαμπάς μου νόμιζε ότι κάτι άλλο γίνεται και έλεγε ”ποιος ξέρει ποιος ανθρωπάκος τα κλαίει;”».

Γιώργος Μαργαρίτης: Η φτώχεια είναι ένα τραύμα -Να μην έρθουν ξανά εκείνα τα χρόνια

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε επίσης για τη φτώχεια και τον θάνατο του αδελφού του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε: «Όταν προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια, για να ορθοποδήσεις, θα περάσεις από συμπληγάδες πέτρες και βάλε. Η φτώχεια είναι κι ένα τραύμα βέβαια. Μην κρυβόμαστε. Να μην έρθουν ξανά εκείνα τα χρόνια. Να μην έχουν παιδάκια να φάνε. Το ξέρετε ότι έχω χάσει αδελφό 6 ετών από την πείνα. Αλλά δεν ήταν ο μόνος. Πολλά παιδάκια ήταν τότε, ξέρω κι άλλα παιδιά που δεν είχαν να τα ταΐσουν οι μανάδες τους».

Όπως εξήγησε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, οι περισσότεροι από τη δική του γενιά μετανάστευσαν στο εξωτερικό.

«Η γενιά η δική μου μετανάστευε τότε όλη και πήγαινε στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στον Καναδά και στην Αμερική, που ήταν και δύσκολα για να πάνε, γιατί έπρεπε να τους κάνει κάποιος πρόσκληση και μετά να φύγουν», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή