Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Συγκλονίζει ο Χρήστος Βαλαβανίδης: Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας -Έχασα τον κόσμο [βίντεο]

Στον τρόπο που αναθεώρησε την προσέγγισή του γύρω από πολλά πράγματα στη ζωή, έπειτα από μια περιπέτεια με την υγεία του, περιέγραψε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε για το σοβαρό ζήτημα που αντιμετώπισε, το πώς τον βοήθησε ο Κώστας Σπυρόπουλος, που ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή, αλλά και πώς η προσέγγισή του άλλαξε μετά τα όσα βίωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 78χρονος καλλιτέχνης εξομολογήθηκε πως «πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας και η ζωή μου μετά άλλαξε. Αυτό συνέβη στα καμαρίνια πριν από την παράσταση. Έχασα τον κόσμο, είδα τα πάνω κάτω και ζαλιζόμουν! Έπεσα σε μια γωνιά, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε. Η παράσταση ήταν το Τοκ Τοκ και ήταν σημαντικό που δεν ήμουν μόνος γιατί με πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν».

«Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή πόσο της μοίρας είναι κάποια πράγματα. Αυτό αλλοίωσε αρκετά τον χαρακτήρα μου και την συμπεριφορά μου. Ήμουν πολύ οξύθυμος, πάρα πολύ οξύθυμος πριν από το εγκεφαλικό», πρόσθεσε.

«Ήμουν υβριστής και γινόμουν έξαλλος με πράγματα που υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου. Έβριζα, θύμωνα και ήμουν επιθετικός», παραδέχθηκε στην κατάθεση καρδιάς στην οποία προχώρησε, αλλά διευκρίνισε: «Δεν έδειρα ποτέ κανέναν βέβαια, ούτε και έδωσα ποτέ χαστούκι σε κανέναν παρόλο που θα ήθελα. Αλλά, είχα πολύ αιχμηρή γλώσσα. Σπάει κόκαλα η γλώσσα ως γνωστόν».

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης πρόσθεσε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης ότι «από αυτό μπορεί να έχανα και φιλίες, αλλά δεν με ένοιαζε. Είμαι λίγο αυτάρκης, αυτεξούσιος, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι, αλλά είμαι και καλό παιδί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ολόκληρη των εκ βαθέων συνέντευξη του Χρήστου Βαλαβανίδη:


Πηγή