Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Συναλλαγές στο διαδίκτυο; Τώρα μπορείτε να είστε ασφαλείς και προστατευμένοι!

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, η αυξημένη χρήση του διαδικτύου είναι γεγονός. Όμως, πόσο ασφαλείς νιώθετε ειδικά με τις συναλλαγές σας;

Ελλοχεύουν κίνδυνοι και οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί ως προς τούτο: Η αύξηση στη χρήση του Internet παγκοσμίως αγγίζει το 70%, ενώ το 89% στην Ελλάδα το χρησιμοποιεί τακτικά. Οι 6 στους 10 αξιοποιούν τα e-shops, παραγγέλνοντας ή αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες. Εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία, από τη διεύθυνση κατοικίας, το e-mail και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους μέχρι τους αριθμούς των τραπεζικών τους καρτών. Αλλά και η χρήση των social media κινείται προς την ίδια κατεύθυνση. Όλα αυτά συνεπάγονται και ραγδαία αύξηση στις ηλεκτρονικές απάτες με τις καταγγελίες να αυξάνονται κατά 134% μόνο στο δίμηνο Απριλίου-Μαϊου 2020 του πρώτου lockdown.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια θα μπορούσε να είναι η λύση στο πρόβλημα; Πώς θα μπορούσε ο κάθε ιδιώτης να προστατευθεί από τον κίνδυνο των δυνητικών διαδικτυακών απειλών και των επιπτώσεών τους; Με τη διακοπή της χρήσης του διαδικτύου, των συναλλαγών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σίγουρα όχι. Ο στόχος είναι ο καθένας να εξακολουθεί να εκτελεί τις καθημερινές του δραστηριότητες μέσω Internet, χωρίς τον φόβο απάτης ή απώλειας χρημάτων.

Ένα καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα μάς… «λύνει τα χέρια»

Η Eurolife FFH βρίσκει πάντα λύσεις που δίνουν στην καθημερινότητά μας μεγαλύτερη ασφάλεια, προστατεύοντας όσα έχουν αξία για εμάς και αυτούς που αγαπάμε! Μέσω του νέου ασφαλιστικού προγράμματος My Cyber Protection (που διακρίθηκε στα πρόσφατα Cyber Security Awards) μπορούμε να προστατεύσουμε τις διαδικτυακές αγορές μας, τις πληρωμές συναλλαγών, τυχόν κλοπή της ψηφιακής μας ταυτότητας, καθώς και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε νομική προστασία.

Το πρόγραμμα My Cyber Protection είναι διαθέσιμο στο σύνολο των συνεργαζόμενων δικτύων της Eurolife FFH, ενώ αποτελεί το πρώτο για ιδιώτες που καλύπτει τρία διαφορετικά ζημιογόνα περιστατικά. Με χαμηλό κόστος ασφαλίστρων, το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες και όσοι αξιοποιούν τις παροχές του My Cyber Protection αποκτούν κάλυψη σε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  • online αγορές από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως,
  • περιπτώσεις κλοπής ψηφιακής ταυτότητας, και
  • πιθανές απώλειες από μη εξουσιοδοτημένες διαδικτυακές συναλλαγές σε λογαριασμούς ή κάρτες όλων των ελληνικών τραπεζών, καθώς και των ηλεκτρονικών πορτοφολιών. Παράλληλα , έχουν πρόσβαση σε υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για την περαιτέρω διευκόλυνσή τους.

Η Eurolife FFH, για ακόμη μία φορά, αποδεικνύει πως σχεδιάζει λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή μας και φροντίζει συνεχώς για τις καθημερινές πρακτικές μας ανάγκες. Ενημερωθείτε κι εσείς για το πρόγραμμα
My Cyber Protection και απολαύστε το προνόμιο της ασφαλούς περιήγησης στο διαδίκτυο!


Πηγή