Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Συντετριμμένη η Σάνεν Ντόχερτι, αποκάλυψε ότι έχει πάλι καρκίνο

Ήταν και είναι μία από τις πλέον αγαπημένες ηθοποιούς για όσους και όσες μεγάλωσαν στα 90s και έβλεπαν ανελλιπώς τη σειρά «Beverly Hills». Η τηλεοπτική Μπρέντα, Σάνεν Ντόχερτι, εμφανώς στεναχωρημένη και τρομοκρατημένη, αποκάλυψε ότι η μάχη με την επάρατη νόσο επέστρεψε ο καρκίνος

Η ηθοποιός συγκλονίζει με την αποκάλυψή της ότι ο καρκίνος επέστρεψε και πως μπαίνει ξανά σε περιπέτεια με την υγεία της. Μίλησε στην εκπομπή «Good Mornimg America» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχει τρομοκρατηθεί.

Περιέγραψε την στιγμή που έμαθε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, τον Λουκ Πέρι και γιατί το εκμυστηρεύτηκε μόνο στον Μπράιν Όστιν Γκριν. «Ο Μπράιν με βοήθησε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

«Είμαι στο τέταρτο στάδιο, ο καρκίνος επέστρεψε. Δεν νομίζω πως το έχω επεξεργαστεί. Έχω μια πίκρα. Αρχικά σκέφτηκα, γιατί σε μένα και μετά γιατί όχι σε μένα; Κανείς μας δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Έχω τρομοκρατηθεί», ανέφερε. Και συμπλήρωσε ότι η φυγή του Λουκ Πέρι ήταν «σοκαριστική»

Όπως είπε το ζει ξανά εδώ και ένα χρόνο ενώ εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να το αποκαλύψει τώρα.  «Θέλω να είμαι αυθεντική και να ελέγχω εγώ πώς θα βγει αυτό το προσωπικό μου θέμα προς τα έξω».


Πηγή