Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Σωσίας» της Κέιτ Μίντλετον έκανε αίτηση να την υποδυθεί στο The Crown [εικόνες]

Μια σωσίας της Κέιτ Μίντλετον που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok, ανακοίνωσε ότι έκανε αίτηση για να την υποδυθεί στο The Crown.

Η Brittany Dixon, μια καλλιτέχνιδα από την Αυστραλία, δημιούργησε τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει τα έργα τέχνης της – αλλά πολλοί από τους οπαδούς της έσπευσαν να σημειώσουν την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι παραγωγοί του Netflix βρίσκονται σε αναζήτηση μιας «εντυπωσιακής» ηθοποιού που μπορεί να υποδυθεί τη νεαρή Κέιτ στην έκτη σεζόν του ιστορικού δράματος.

Μετά την είδηση, η Brittany κατακλύστηκε με μηνύματα από χρήστες του TikTok που της έλεγαν ότι πρέπει να κάνει αίτηση για τον ρόλο και μετά την πρόταση, η νεαρή καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι έκανε αίτηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα από τα βίντεο της στο TikTok, η Brittany εξηγεί τη διαδικασία υποβολής αίτησης, περιγράφοντας πώς της ζητήθηκε να στείλει μια selfie, κάποιες γενικές πληροφορίες και ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων που να μιλάει για «κάτι που αγαπάς».

Όταν δημοσίευσε βίντεο με τον εαυτό της, η Brittany δέχθηκε γρήγορα σχόλια που τη συνέκριναν με τη σύζυγο του πρίγκιπας Χάρι, με έναν να γράφει: «Ουάου, η ομοιότητα [με την Κέιτ] είναι εκπληκτική».

Άλλοι την έκαναν tag σε σχόλια που της πρότειναν να κάνει αίτηση για το The Crown, με ένα άτομο να επιμένει: «Της μοιάζεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον που ο κόσμος κάνει tag».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Μπρίτανι μοιάζει με την Κέιτ Μίντλετον
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Μπρίτανι μοιάζει με την Κέιτ Μίντλετον / Φωτογραφία: brittanydixonart / Instagram

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Ουάου, μοιάζετε πάρα πολύ. Τώρα ξέρω γιατί πάντα μου φαινόσουν γνωστή φυσιογνωμία», ενώ ένας τέταρτος έγραψε: «Εσύ και η Κέιτ μοιάζετε με αδελφές» και πολλοί συνέχισαν να την ενθαρρύνουν να υποβάλει αίτηση για τον ρόλο του The Crown. «Σε παρακαλώ, πρέπει να κάνεις αίτηση! Είσαι η Κέιτ που χρειαζόμαστε», της έγραψε μία ακόλουθος της.

Μετά από αυτό, ανακοίνωσε ότι έκανε την αίτηση και υποσχέθηκε να κρατήσει τους ακολούθους της ενήμερους αφού το κλιπ έγινε viral με πάνω από 300.000 προβολές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξηγώντας τη διαδικασία υποβολής αίτησης, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ότι αυτό το βίντεο θα τραβούσε τόση προσοχή. Έτσι κατέληξα να κάνω αίτηση, ήθελαν μόνο μια selfie, κάποιες γενικές πληροφορίες και ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων με εμένα να μιλάω για κάτι που αγαπώ. Προφανώς μίλησα για τη ζωγραφική, οπότε θα δούμε πώς θα πάει και αν θα το δουν καν», είπε, πριν καταλήξει: «Τέλος πάντων, ευχαριστώ παιδιά που ήσασταν τόσο καλοί, πίσω στη ζωγραφική».


Πηγή