Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: «Στο σχολείο με φώναζαν Fujitsu, δεν είναι μπούλινγκ, απλά είναι αυτή η ηλικία που είναι σκληρή»

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Ιαπωνία και την αγάπη του για τον ιαπωνικό κινηματογράφο καθώς έχει καταγωγή κι από εκεί αλλά φυσικά μίλησε και για το Master Chef.

O σεφ δήλωσε: «Έχω πάει καλοκαίρι και χειμώνα στην Ιαπωνία. Δεν την έβλεπα ως τουρίστας. Πηγαίναμε στον θείο και στην γιαγιά. Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι πιο μικρός αισθανόμουν και λίγο ξένος στην Ελλάδα και λίγο ξένος στην Ιαπωνία. Πλέον δεν νιώθω ξένος στην εδώ. Εκεί έχω να πάω από το 2010 και δε θα νιώθω τόσο οικεία. Αλλά μου λείπει. Στο σχολείο με φώναζαν Fujitsu. Δεν είναι μπούλινγκ, απλά είναι αυτή η ηλικία που είναι σκληρή.»

Για το Master Chef είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Με έχουν ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Ρε εσύ σου λένε να είσαι αυστηρός; Αφού εγώ σε βλέπω live που μιλάμε και είσαι μια χαρά άνθρωπος γλυκύτατος. Δεν μας έχουν δώσει κανένα ρόλο. Σίγουρα όταν μας διάλεγαν μπορεί να είπαν αυτός στην κουζίνα μέσα είναι έτσι. ‘Οπως είμαι στην εκπομπή, έτσι είμαι και στις κουζίνες.»


Πηγή