Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σωτήρης Τσαφούλιας: Πολύ ταλαντούχος ο Σεφερλής, θα τον σκηνοθετούσα σε κόντρα ρόλο [βίντεο]

Με αφορμή τα σχόλια του Γιάννη Κακλέα για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Σωτήρης Τσαφούλιας έπλεξε το εγκώμιο του δημοφιλούς ηθοποιού.

Με αφορμή τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, «Super Mammy» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, έχει ξεσπάσει έντονη συζήτηση στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας -ειδικά ως προς το χιούμορ της συγκεκριμένης παραγωγής. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ο οποίος είχε αναφέρει πως θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει την ταινία «Βαθύ Λαρύγγι», παρά κάποια παραγωγή που να πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλα αυτά, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, τόνισε για τον Μάρκο Σεφερλή πως «με μεγάλη μου χαρά να τον σκηνοθετούσα, είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος». Μάλιστα, τόνισε ότι θα του έδινε έναν πολύ κόντρα ρόλο σε σχέση με αυτούς που έχουμε συνηθίσει τον ηθοποιό.

Για τη δήλωση του Γιάννη Κακλέα, απάντησε: «Δεν ξέρω για ποιον σκηνοθέτη μιλάτε. Δεν έχω παρακολουθήσει τη δήλωση. Με γεια του με χαρά του. Αν έπρεπε να διαλέξει μεταξύ των δύο και διάλεξε αισθησιακή ταινία, ας κάνει αισθησιακή ταινία. Εγώ θα διάλεγα να κάνω κάτι με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο άλλος θα μπορούσε να μην κάνει τίποτα, να γινόταν… βοσκός. Δεν μου λέει κάτι αυτό ούτε για την αξία του Μάρκου Σεφερλή, ούτε για την αξία του ανθρώπου που έκανε τη δήλωση».

Αναφορικά με τη νέα του σύντροφο, είπε: «Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της. Είναι βαθιά σεξιστικό και άδικο να λένε “η σύντροφος του Τσαφούλια”. Δεν είναι αξεσουάρ μου η Άννα, εγώ είμαι δικό της».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου που συμμετέχει στον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ», τόνισε: «Η εισαγωγή της Μαίρης στο νοσοκομείο δεν είχε καμία σχέση με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο, 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε. Ήταν τιμή και δέος να σκηνοθετήσω τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και όλους τους ηθοποιούς της σειράς».


Πηγή