Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σόφη Ζαννίνου: Σκοπεύω να πεθάνω στα 138 -Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μπικίνι [βίντεο]

Μια ανατρεπτική και άκρως διασκεδαστική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το πώς θα ήθελε να είναι η κηδεία της, έδωσε η Σόφη Ζαννίνου.

Μιλώντας στη στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής «Breakfast@star«, όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει σκεφτεί ποτέ την κηδεία της, η Σόφη Ζαννίνου έδωσε… ρέστα. «Η κηδεία μου θα είναι καταπληκτική. Είμαι 72 ετών και σκοπεύω να πεθάνω στα 138. Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μαγιό, με μπικίνι», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζοντας επί του θέματος, ανέφερε: «Αν θέλουν αν έρθουν όλοι με μαγιό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Το κόνσεπτ της κηδείας μου θα είναι παραλία για να έχουμε σίγουρα κόσμο. Και ξέρεις και ποιο τραγούδι θέλω να μου τραγουδήσουν ε; Tο “Τράβα μπρος και μη σε μέλλει”».

Σε αντίστοιχο ύφος, η δημοφιλής ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι δεν θα ήθελε να μιλήσει κάποιος στην κηδεία της γι’ αυτήν, αλλά «θα ήθελα να σηκωθώ εγώ από την κάσα και να τους πω: “Έχω στενάχωρη καρδιά…”».

Η συντέλεια του κόσμου φαίνεται να μην την απασχολεί, αφού όπως δήλωσε, «θα αργήσει αγάπη μου. Φάτε, πιείτε κι ό,τι… Ξέρετε τη συνέχεια».

Ακόμη, η Σόφη Ζαννίνου σημείωσε πως «η οδήγηση είναι το καλύτερο πράγμα που ξέρω να κάνω. Η Μάρθα Καραγιάννη μου έλεγε “μόνο με εσένα και την Μάρω Κοντού νιώθω άνετε, γιατί είστε Σουμάχερ. Τρέχετε με χίλια, αλλά όταν πρέπει, πάτε με 2 χιλιόμετρα”».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, αν και δεν ξέρει τι ήταν… στην προηγούμενη ζωή της, για την επόμενη εκμυστηρεύτηκε ότι «θέλω να είμαι ψάρι. Να εξερευνήσω όλο τον βυθό που με τρελαίνει. Να μην έχω μνήμη, να μην μιλάω και να είμαι μια απλή χαριτωμένη μαρίδα. Δεν θέλω τίποτα άλλο».


Πηγή