Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Σύντροφος Άννας Μαρίας από GNTM 2: Ήμασταν στο ίδιο ύψος, πήρε 2-3 πόντους ακόμα

Σύντροφος Άννας Μαρίας από GNTM 2: Ήμασταν στο ίδιο ύψος, πήρε 2-3 πόντους ακόμα

Όλα τα βλέμματα τράβηξαν πάνω τους στον τελικό του GNTM 2 η νικήτρια Άννα Μαρία Ηλιάδου και ο σύντροφός της Τάσος Ιωαννίδης, όχι μόνο με τον έρωτά τους αλλά και λόγω της διαφοράς ύψους!

«Είμαστε πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Χαίρομαι πάρα πολύ που κέρδισε η Άννα Μαρία. Την κοιτάω και λιώνω από την πρώτη στιγμή και για πάντα νομίζω θα γίνεται αυτό το πράγμα» λέει ο Τάσος στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

«Ασχολούμαι με την οικογενειακή επιχείρηση, έχουμε μάντρες με συστήματα δόμησης, νοικιάζουμε σπίτια. Έχω κάνει ένα μικρό διαλειμματάκι λόγω της Άννας Μαρίας. Βοήθαγε και η Άννα Μαρία στη μάντρα» είπε για τη δουλειά του.

Ο σύντροφος της νικήτριας του GNTM 2 είπε πώς ένιωθε μακριά από την αγαπημένη του.

«Πάντα προέχει η δουλειά. Η Άννα Μαρία τα τελευταία χρόνια αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Μου έλειπε πάρα πολύ, στεναχώρια φουλ και κλάμα. Την καμάρωνα από την τηλεόραση, ήμουν πολύ περήφανος για εκείνη».

Όσο για την εμφάνισή του στην τηλεόραση είπε: «Όταν με πήραν τηλέφωνο για να πάω στον τελικό, έλεγα λες να στεναχωρηθεί αν δεν πάω και πήρα την απόφαση να πάω. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε θέλω να έχω».

Όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα ήρθε στη διαφορά ύψους του ζευγαριού.

«Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος. Μπήκε στο σπίτι 1,77 κι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει πάρει 2-3 πόντους ακόμα. Έχει ψηλώσει.


Πηγή