Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τάσος Γιαννόπουλος: Ποιος είναι o «Ηλίας Βανδώρος» στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» -Η φιλία με τον Γιάννη Μπέζο

Πρεμιέρα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η νέα ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το νέο διπλό επεισόδιο που προβλήθηκε χθες καθήλωσε και πάλι το τηλεοπτικό κοινό, ενώ έφτασε στα πρώτα trends στο Twitter.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς είναι και ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον «Ηλία Βανδώρο». Τοκογλύφος, βρίσκεται παντού χωμένος και η πραγματική του προστασία είναι ότι δουλεύει «καρφί» για την αστυνομία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Τάσο Γιαννόπουλο τον γνωρίσαμε ωστόσο ευρέως πολλά χρόνια πριν. Τότε συμμετείχε στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», σε έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό, όταν έκανε τον «Μάκη Κοτσάμπαση». Αρκετοί χρήστες του Twitter εξέφρασαν δημόσια τον ενθουσιασμό τους από την ερμηνεία του στον ρόλο του κακού χαρακτήρα, από έναν ηθοποιό τον οποίο είχαν ταυτίσει με την κωμωδία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ποιος είναι ο Τάσος Γιαννόπουλος που συμμετέχει στη σειρά

Ο Τάσος Γιαννόπουλος ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ηθοποιών που μπορούν να παίξουν με την ίδια άνεση και ευκολία δραματικούς και κωμικούς ρόλους. Άλλωστε το αποδεικνύει φέτος, αλλά το έχει αποδείξει και σε κάποιες θεατρικές παραστάσεις, όπου υποδύεται δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός είναι γεννημένος το 1971 και στην τηλεόραση τον έχουμε δει στις σειρές: «Ευτυχισμένοι Μαζί», «Λατρεμένοι μου Γείτονες», «Η Πολυκατοικία», «Κλινική Περίπτωση», «Το Αμάρτημα της Μητρός Μου», «Με τα παντελόνια κάτω», «Το σπίτι της Έμμας», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Μάνα Χ Ουρανού», «Οι Συμμαθητές», «Πέτα τη Φριτέζα», «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», «Σε ξένα χέρια».

Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού», «Fool for love», «Η λοκαντιέρα», «Παντρολογήματα», «Ο αρχοντοχωριάτης», «Bam-Bam!», «Ανύπαρκτοι φίλοι», «Πλούτος», «Φαύστα», «Κακά τα ψέματα», «Φιλουμένα», «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», «Ράφτης κυριών», «Οι 12 ένορκοι».

Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δεν θα ήθελε να συμμετέχει σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί». «Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει χρόνια που σταμάτησε η σειρά και νομίζω ότι δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της».

Σίγουρα όμως είναι ένας ρόλος που αγάπησε πολύ και έχει να θυμάται ευτράπελα. «Όταν έπαιζα στο ”Ευτυχισμένοι μαζί”, τον πρώτο καιρό μάλιστα, όταν περπατούσα στον δρόμο, ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε, και εγώ επειδή δεν το είχα συνηθίσει απορούσα κι έλεγα από μέσα μου γιατί γελάνε μόλις με βλέπουν. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που με φωνάζουν για να με κεράσουν μια μπίρα, ενώ η πιο χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιούν όταν με βλέπουν είναι ”Φώτη, πιάσε μια μπίρα”», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός έχει, επίσης, μιλήσει για τη φιλία του με τον Γιάννη Μπέζο, αφού, εκτός από καλές συνεργασίες στο θέατρο και την τηλεόραση, έχουν δημιουργήσει και μια καλή φιλία. «Μετά από τόσα χρόνια έχει αναπτυχθεί μια φιλία, υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός. Εκτιμώ το χιούμορ και το ανέβασμα που κάνει στα έργα ο Γιάννης κι έτσι συνεργαζόμαστε και περνάμε ευχάριστα στις δουλειές».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίδαυρος-Πλούτος/Τάσος Γιαννόπουλος, Γιάννης Μπέζος: Φωτογραφία NDP
Επίδαυρος-Πλούτος/Τάσος Γιαννόπουλος, Γιάννης Μπέζος: Φωτογραφία NDP

«Ο Γιάννης είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος και με στεναχωρεί που έχουν ειπωθεί διάφορα, όπως ότι είναι περίεργος, παράξενος. Δεν είναι καθόλου τέτοιος άνθρωπος. Η παρέα μαζί του, στα τραπέζια όταν βρισκόμαστε, αλλά και στην πρόβα είναι πολύ ευχάριστη. Ένα από τα καλύτερά του, που μου αρέσει στον Γιάννη, είναι όταν διηγείται ιστορίες. Υπάρχουν πολλές φορές κάποιες ιστορίες που θέλω να τις ακούω συνέχεια», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τάσος Γιαννόπουλος για τον Γιάννη Μπέζο.

Η υπόθεση της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής Λυκείου, βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα.

Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη Βικτωρία (Έμιλυ Κολιανδρή), μητέρα ενός μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του Ευαγγελία (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του, Νάσια (Γεωργία Μεσαρίτη), μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., η Άννα (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της Κωνσταντίνος (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο -Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος)- και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.


Πηγή