Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τάσος Σοφρωνίου: Η οικονομική κατάρρευση, η ζωή στο Παρίσι και η μεγάλη επιστροφή στο GNTM

Το GNTM επέστρεψε αυτή την εβδομάδα κι έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές και τα social media. Στον φετινό κύκλο, στην ανανεωμένη του ομάδα, βρίσκεται και ο Τάσος Σοφρωνίου.

O καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας έκανε ουσιαστικά τη μεγάλη επιστροφή, αφού ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από τον πρώτο κύκλο του ελληνικού Next Top Model, ο οποίος έκανε πρεμιέρα το 2009 στον ANT1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα παρουσιάστρια και τότε ήταν η Βίκυ Καγιά. «Θεωρώ πως κάποια πράγματα είναι καρμικά. Όταν τελείωσε η προηγούμενη έκδοση του GNTM πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γίνει ξανά. Η Βίκυ Καγιά είχε περισσότερη πίστη από εμένα, εγώ ήμουν λίγο πιο κυνικός. Όταν έγινε η πρόταση για να γυρίσω είχα ένα πρόβλημα επειδή διδάσκω στη Γαλλία. Βέβαια, κατάλαβα πως αν πρέπει να γυρίσω, έπρεπε να γίνει με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Είναι ευλογία να είμαι με αυτά τα παιδιά. Ήταν η σωστή στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», έχει δηλώσει ο Τάσος Σοφρωνίου για την επιστροφή του στο ριάλιτι μόδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

GNTM: Ποιος είναι ο Τάσος Σοφρωνίου

Ο Τάσος Σοφρωνίου ξεκίνησε την πορεία στο χώρο της μόδας σε νεαρή ηλικία. Έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ανδρικών ρούχων, ενώ σχεδιάζει κοστούμια για παραγωγές σύγχρονου χορού σε συνεργασία με χορογράφους, χορευτικές ομάδες και Όπερες διεθνώς.

Έχει διδάξει ως καθηγητής σε κολλέγια μόδας στην Ιταλία και στη Γαλλία και έχει εργαστεί ως στιλίστας διάσημων Ελληνίδων και fashion editor στα περισσότερα περιοδικά μόδας της χώρας.

Το 2012 ο Τάσος Σοφρωνίου πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα μετά από μια επιχειρηματική δραστηριότητα που του προκάλεσε μεγάλες οικονομικές απώλειες. Αργότερα βρέθηκε στο Παρίσι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετακόμισα μετά από δύο μήνες προετοιμασίας και η βάση μου είναι το Παρίσι όπου ζω και εργάζομαι εδώ. Είναι μπορώ να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα Η επένδυση που έκανα στην Ελλάδα, δεν μπόρεσε να αποδώσει γιατί  πολύ απλά, κανείς δεν κρατάει τον λόγο του. Έχασα πολλά χρήματα γιατί όταν ξεκινάς μια νέα εταιρεία ξέρεις ότι θα βάλεις ένα κεφάλαιο το οποίο δεν θα σου γυρίσει πίσω.

Το θέμα είναι πως είχα προβλέψει όλη αυτή την οικονομική στενότητα που υπάρχει ότι θα γινόταν όλη αυτή η κατρακύλα», είχε πει ο Τάσος Σοφρωνίου σε συνέντευξή του στο Star.

Φέτος έχει μια μόνιμη παρουσία στο GNTM, όμως, και την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν έκανε μια εμφάνιση guest, δίπλα στον Γιώργο Καράβα και τον Δημήτρη Σκουλό με τον οποίο τον συνδέει φιλία χρόνων.

Για τους επόμενους έξι μήνες βάση του Τάσου Σοφρωνίου θα είναι η Ελλάδα προκειμένου να είναι μέρος του παιχνιδιού. «Είμαι τόσο λυσσασμένος για το GNTM 5, που άφησα το Παρίσι για έξι μήνες και ήρθα να τα κάνω μαντάρα! Αυτή είναι η λύση. Να παρατάς τα πάντα για να κάνεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι και νιώθεις», καταλήγει ο  Τάσος Σοφρωνίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή