Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τάσος Τρύφωνος σε Ανδρέα Γεωργίου: Δεν είσαι και ο Χορν

Τάσος Τρύφωνος σε Ανδρέα Γεωργίου: Δεν είσαι και ο Χορν

Τα τελευταία χρόνια, ο Ανδρέας Γεωργίου είναι από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην ελληνική τηλεόραση, καθώς οι σειρές του σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Φέτος, ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης «χτυπάει» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με τις «8 λέξεις», ενώ για τις ανάγκες της σειράς έφερε μέχρι και την Κάθριν Κέλι Λανγκ (τη Μπρουκ από την Τόλμη και Γοητεία) για να κάνει κάποια επεισόδια ως γκεστ.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου είναι από τα πρόσωπα εκείνα που εκτός από φανατικούς υποστηρικτές έχει και «ορκισμένους» εχθρούς. Ειδικά, φέτος τα αρνητικά σχόλια που δέχεται είναι πολλά με τους περισσότερους να τον κατηγορούν πως αντιγράφει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και απάντησε στα σχόλια αυτά.

«Η επιτυχία φέρνει και haters. Για σένα ακούγονται διάφορα. “Ατάλαντος”, “βάζει ηθοποιούς από το Instagram να παίξουν στις σειρές του”, τι έχεις να πεις;» τον ρώτησε ο Τρύφωνος. Και ο ηθοποιός απάντησε: «Να σε ρωτήσω κάτι. Πιστεύεις ότι είμαι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός εσύ;».

Τότε, ο παρουσιαστής, δε δίστασε να του απαντήσει: «Εντάξει δεν είσαι και ο Χορν».

«Είμαι καλός δημιουργός δηλαδή στο να φτιάχνω μια ομάδα, να μπορούμε να κάνουμε ωραίες δουλειές, να περνάμε καλά και να περνάει αυτό κάτω. Να αγγίζει τον κόσμο. Δεν αισθάνομαι ούτε ότι είμαι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός, ούτε ο πιο ταλαντούχος σκηνοθέτης. Αισθάνομαι όμως ότι είμαι από τους ανθρώπους που αντέχω. Πιστεύω πως δεν μπορείς να το σπουδάσεις αυτό», ήταν η απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου.


Πηγή