Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τέιλορ Σουίφτ: Ανάρπαστο το παλτό που φοράει στο εξώφυλλο του «Evermore»

Τέιλορ Σουίφτ: Ανάρπαστο το παλτό που φοράει στο εξώφυλλο του «Evermore»

Λίγες ώρες μόνο μετά την κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ «Evermore» την Παρασκευή, το καρό παλτό Stella McCartney που φορά η τραγουδίστρια στο εξώφυλλο, εξαντλήθηκε.

Πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ, η Σουίφτ ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram με μια φωτογραφία της, στην οποία είναι στραμμένη σε ένα δάσος, φοράει ένα καρό μάλλινο παλτό και έχει τα μαλλιά της πλεξούδα.

Στο εξώφυλλο του άλμπουμ και στο διαφημιστικό περιεχόμενο, το οποίο η Τέιλορ Σουίφτ κοινοποίησε επίσης στο Instagram, διακρίνεται ότι φοράει το ίδιο παλτό Stella McCartney σε καφέ και πορτοκαλί. Το πανωφόρι αξίας 2.875 δολαρίων έκτοτε εξαντλήθηκε στο FarFetch αφού οι θαυμάστριες εξέφρασαν την αγάπη τους για το ένδυμα, αναφέρει το ΑΠΕ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Σύμφωνα με το λογαριασμό της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ στο Instagram, το παλτό – ένα από τα πολλά κομμάτια που σχεδιάστηκε για το άλμπουμ της Σουίφτ, Evermore – είναι ένα βιώσιμο κομμάτι από τη συλλογή της σχεδιάστριας «23 Old Bond Street Limited Edition».

«Όταν μία φίλη έρχεται σε εσένα, εξηγώντας ότι χρειάζεται βοήθεια στο στυλ και να βρει κομμάτια που να αντικατοπτρίζουν το νέο μυστικό της πρότζεκτ, είναι ένα πολύτιμο δώρο» αναφέρει στο Instagram η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας. «Η δημιουργία της συλλογής ήρθε αβίαστα – μια σπάνια στιγμή γεμάτη ζεστασιά και χαλαρότητα, σε μια εποχή που η φιλία είναι πιο σημαντική από ποτέ» σημείωσε.

«Η Στέλλα είναι τόσο δημιουργική. Της είπα ότι είχα ένα μυστικό πρότζεκτ και σχεδίασε ρούχα που ήταν ακριβώς αυτά που φαντάστηκα. Πήγα στο στούντιό της, τα πήρα και τα πήγα στο δάσος» ανέφερε ο Σουίφτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney)




Πηγή