Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Τέλος η κόντρα για τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη – Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Ένταση, κόντρες, εξώδικα και μια δικαστική αντιπαράθεση σημάδεψαν τη σχέση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου, μετά τον θάνατο της μητέρας τους και σπουδαίας ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη. Ωστόσο όλα αυτά φαίνονται πως ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι δύο αδερφές άφησαν πίσω τις διαφορές τους.

Η Μαρία Ελένη και η Μάρθα ήρθαν ξανά κοντά και επανασυνδέθηκαν, με την αποκάλυψη να την κάνει η κόρη της Ζωής και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μέσα από τα social media: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις… Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς».

Σήμερα, η εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο πρόβαλε την πρώτη αντίδραση του καταξιωμένου ποινικολόγου για την επανασύνδεση των δύο γυναικών.

«Η συμφιλίωση μου έδωσε μεγάλη χαρά!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Orianthi: Το κορίτσι από την Αδελαΐδα που βρέθηκε στη σκηνή με την Άννα Βίσση -Οι θρύλοι και η παρ’ ολίγον συνεργασία με τον Μάικλ Τζάκσον

Ένα κορίτσι από την Αυστραλία, που με την κιθάρα της έχει περάσει μια καριέρα ανάμεσα …

Daily-News.GR