Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Τέλος ο Σπύρος Μπιμπίλας από την προεδρία του ΣΕΗ -Ποιος ηθοποιός αναλαμβάνει τη θέση του

Αλλαγή σκυτάλης στο ΣΕΗ, καθώς ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχωρεί από την προεδρία και τη θέση του αναλαμβάνει ο ηθοποιός Νίκος Καραγιώργης.

Στο πρώτο του μήνυμα που ανήρτησε στο Instagram, ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗανέφερε: «Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα.Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο ΔΣ του ΣΕΗ

Σύμφωνα με το catisart.gr το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ αποτελείται από τους Νίκο Καραγιώργη, Δανάη Κατσαμένη, Ήρα Ρόκου, Δημήτρη Αντωνιάδη, Γιάννη Γιαραμαζίδη, Βιβή Τάγαρη από τη Δ.Ε.Η., Σπύρο Μπιμπίλα, Ντίνα Αβαγιανού, Μαρία Καρακίτσου, Φωτεινή Ντεμίρη, Δημήτρη Φραγκιόγλου, εκλεγμένοι με την Α.ΕΝ.Α.Η. (ο εκλεγμένος Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραιτήθηκε), Χάρη Τζωρτζάκη, Μυρτώ Γκόνη, Θοδωρή Σκυφτούλη από την παράταξη ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, Βαγγέλη Αμπατζή, Νάνσυ Σιδέρη από την Συνέλευση Αγωνιζομένων Ηθοποιών και ο Αλέξανδρος Μαρτζούκος από την Ανατρεπτική Συσπείρωση των Ηθοποιών.

Την Κυριακή 19 Μαΐου συνήλθε το νέο ΔΣ για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Έγινε λοιπόν αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία.
Ο Νίκος Καραγιώργης, εκλεγμένος με την παράταξη Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών, είναι ο νέος πρόεδρος του Σωματείου.
Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Μπιμπίλας [Α.ΕΝ.Α.Η.] και Γενικός Γραμματέας ο Δημήτρης Φραγκιόγλου [Α.ΕΝ.Α.Η.].

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είναι ο Νίκος Καραγιώργης

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από τη συμμετοχή του σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και ταινιών έχει εμφανιστεί σε αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης όπως «Η παραλία», «Παγιδευμένοι», «Τα καλύτερά μας χρόνια» κ.α.

Ο πατέρας του Κώστας Καραγιώργης, υπήρξε ένας απο τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της εποχής του που έσβησε κυριολεκτικά πάνω στο σανίδι οταν έπαιζε σε παράσταση σε περιοδεία στο Τοροντο  του Καναδα  το 1989, με τον θίασο του Βασίλη Τσιβιλίκα.


Πηγή