Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τέτοια βασανιστήρια πέρασε ο μακιγιέρ του Τζιμ Κάρεϊ που πήγε σε ψυχολόγο μετά

Μπορεί τώρα τελευταία να φέρεται κάπως παράξενα, τον λατρεμένο Τζιμ Κάρεϊ τον έχουμε συνηθίσει πάντως, στις δημόσιες εμφανίσεις του τουλάχιστον, ως έναν cool τύπο που κάνει συνεχώς πλάκες.

Μόνο που τελικά η αλήθεια ενδέχεται να είναι κομματάκι διαφορετική. Αν πιστέψουμε τουλάχιστον τον μακιγιέρ του στη χριστουγεννιάτικη ταινία «The Grinch» που λέει πως δεινοπάθησε τόσο που πήγε μετά για θεραπεία!

Αυτά είπε ο Kazuhiro Tsuji, ένας από τους γνωστότερους και καλύτερους μακιγιέρ του Χόλιγουντ, τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, όπως και φέτος εξάλλου για τη δουλειά του να μετατρέψει τον Γκάρι Όλντμαν σε Γουίνστον Τσόρτσιλ στο «Darkest Hour».

Ο Kazuhiro μεταμόρφωσε τον Κάρεϊ στο πράσινο τέρας που μισεί τα Χριστούγεννα, αν και λέει τώρα πως ο πραγματικός δαίμονας ήταν ο ηθοποιός. Μιλώντας στο «Vulture.com», δήλωσε: «‘‘Αυτό το χρώμα είναι διαφορετικό από αυτό που έκανες χθες, φτιάξ’ το’’. Εγώ χρησιμοποιούσα πάντα το ίδιο χρώμα. ‘‘Φτιάξ’ το σου είπα!’’. Και εντάξει, ξέρετε, το ‘‘έφτιαχνα’’. Κάθε μέρα ήταν έτσι».

Και μετά μας λέει πόσο κακός και στριμμένος ήταν ο Κάρεϊ με όλους στο πλατό, τόσο κακός που δεν μπορούσαν να τελειώσουν την ταινία. «Έπειτα από δύο εβδομάδες, ολοκληρώσαμε μόλις τρεις ημέρες προγραμματισμένων γυρισμάτων, επειδή εξαφανιζόταν στα ξαφνικά και όταν επέστρεφε, όλα ήταν μαντάρα. Δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε τίποτα».

jkmmr2

Και μας είπε ακόμα πως οι παραγωγοί σκάρωσαν ένα τέχνασμα, τον έβαλαν να παραιτηθεί στα ψέματα μπας και αρχίσει ο Τζιμ να εκτιμά τη δουλειά του! Έπειτα από μια βδομάδα που έλειπε ο μαέστρος Ιάπωνας από το στούντιο, ο Κάρεϊ του τηλεφώνησε ζητώντας τον πίσω και έβαλε και τον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ να μεσολαβήσει μπας και επιστρέψει.

Ο Κάρεϊ ηρέμησε κάποια στιγμή και ολοκληρώθηκε τελικά η ταινία, ο Tsuji πήγε όμως σε ψυχολόγο για να διαχειριστεί τον θυμό του, καθώς είχε αποφασίσει να παρατήσει το Χόλιγουντ…

localStorage.clear();


Πηγή