Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τατσόπουλος για Μποφίλιου: Χρησιμοποίησα τον όρο «χαζοβιόλα», για να την προστατέψω

Συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε μεταξύ τους, με αφορμή την τοποθέτηση της Νατάσσας Μποφίλιου ότι είναι «τροτσκίστρια» που ψηφίζει ΚΚΕ και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία», έδωσε με τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Πέτρος τατσόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε σχετικά ότι «εγώ χρησιμοποίησα τον όρο “χαζοβιόλα” για να την προστατέψω. Όταν βλέπεις μια πυρκαγιά σε εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις μία αντιπυρική ζώνη. Όταν, λοιπόν, καθορίζεις ευθύς εξ αρχής έναν άνθρωπο ως χαζοβιόλη ή χαζοβιόλα, είναι σαν να λες “παιδιά, προσέξτε, τα επόμενα τα οποία θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε στα σοβαρά”».

Για να συμπληρώσει σχετικά: «Του δίνεις το σήμα ότι, αυτά που θα ειπωθούν, έχουν ειπωθεί με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα, ορισμένα από αυτά με εγκληματικά αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά με ελαφρότητα. Διότι αν τα πάρετε στα σοβαρά, το τροπάρι αλλάζει».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, είπε: «Όλοι έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν τις απόψεις όλων και μετά να σχολιάζονται κι εκείνοι με τη σειρά τους. Τι μας είπε η κ. Μποφίλιου; Αν και με τη δεύτερη τοποθέτησή της ήταν σαν να μαζεύτηκε λίγο, σαν κάποιοι να της είπαν “τι είναι αυτά που λες παιδί μου;”. Μας είπε, λοιπόν, ότι είναι τροτσκίστρια που ψηφίζει ΚΚΕ. Στοιχειωδώς, όταν το βλέπεις αυτό, λες “ώπα, έχουμε πρόβλημα”».

Με τον κ Τατσόπουλο να προσθέτει: «Έχουμε από τη μια πλευρά μια κοπέλα 34 ετών, που έρχεται λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνια του μαγαζιού της και λέει “η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία”, το πιο ελεύθερο κομμάτι της γης, και μόλις βρει τον ηγέτη, υπερασπιζόμενη τα ανάμματα του Τροτσκισμού-Σταλινισμού, που είναι ένα νέο ακαταλογράφητο υβρίδιο ιδεολογικό, θα πάρει τα όπλα. Και έρχεται ο άλλος (εννοώντας τον εαυτό του) και λέει “τι λες μωρή χαζοβιόλα;”. Λέει “θα πάρουμε τα όπλα”, για να ξεκινήσουμε εμφύλιο, λέω εγώ “χαζοβιόλα” και λέει ο χορός από κάτω “ε, όχι και χαζοβιόλα”».

localStorage.clear();


Πηγή