Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τατσόπουλος: Στον Περισσό θα κυλιόντουσαν από τα γέλια με την «τροτσκίστρια» Μποφίλιου

Για ακόμη μια φορά, ο Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε ότι το «χαζοβιόλα» που χρησιμοποίησε για να σχολιάσει την τοποθέτηση της Νατάσσας Μποφίλιου, με την οποία επισήμανε ότι είναι «τροτσκίστρια» και «ψηφίζω ΚΚΕ», ήταν για να ελαφρύνει το κλίμα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «δυστυχώς, δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον της ηλιθιότητας σε αυτήν τη χώρα», ενώ σχολίασε ότι στον Περισσό, στα γραφεία του ΚΚΕ, «φαντάζομαι ότι θα κυλιόντουσαν στο πάτωμα από τα γέλια».

Για το εάν το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, είπε μέσω της κάμερας της εκπομπής Το Πρω1νό του ΑΝΤ1: «Εγώ για να την προστατεύσω της είπα “μην λες χαζομάρες παιδί μου, γιατί αν σε πάρουν στα σοβαρά, θα σε κλείσουν μέσα”! Μου λες ότι εγώ την είπα χαζοβιόλα κάποια που με εγκληματική επιπολαιότητα είπε ότι είναι σταλινίστρια-τροτσκίστρια; Φαντάζομαι ότι στον Περισσό, στα γραφεία του ΚΚΕ θα κυλιόντουσαν στο πάτωμα από τα γέλια, τουλάχιστον».

Όπως τόνισε, στόχος του με το «χαζοβιόλα» ήταν για «να αλαφρώσω το κλίμα, γιατί αλλιώς θα έλεγα “κυρία Μποφίλιου είσαι μια επικίνδυνη γυναίκα, μια μεγάλη υποκρίτρια. Ζεις πλούσια και μιλάς για επανάσταση εναντίον των πλουσίων”».

Σχετικά με το εάν καλλιτέχνης μπορεί να τοποθετείται πολιτικά, είπε: «Εάν νιώθει την ανάγκη, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν απαγορεύεται. Δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον της ηλιθιότητας σε αυτήν τη χώρα. Ούτε γυναίκες, ούτε άντρες μπορούμε να εμβολιαστούμε ακόμη με αυτό».

Τέλος, όσον αφορά τις αντιδράσεις από το κοινό της Νατάσας Μοφίλιου, είπε: «Δέχθηκα οχετό, βρισίδι και απειλές της πλάκας από το κοινό της Μποφίλιου, αλλά έχω πάθει ανοσία σε αυτό.  Το βρισίδι που άκουσα για τη χαζοβιόλα, υπέροχη πολιτική αναλύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, μπορεί  να το γκουγκλάρει  κανείς και  να το δει, όπως και να δει και τι φοβερό κουμάσι είμαι εγώ που λέω τέτοια πράγματα για μία αγνή αγωνίστρια!».

localStorage.clear();


Πηγή