Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Τα έσπασαν» Μαζωνάκης – Σχοινάς: Γιατί αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα τους

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά με τις φήμες να φουντώνουν ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους.

Αρχικά η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για τις 10/9. Αναβλήθηκε με τους υπεύθυνους να λένε πως δεν ήταν όλα έτοιμα και έτσι προγραμματίστηκε νέα πρεμιέρα για χθες Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο ούτε αυτή η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε και μάλιστα, σύμφωνα με το Happy Day, ο κόσμος ενημερώθηκε τελευταία στιγμή για τη νέα αναβολή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κόντρα μεταξύ Γιώργου Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά; Γιατί αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η πρεμιέρα τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε πως η πρώτη πρεμιέρα αναβλήθηκε επειδή η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά στην αφίσα ήταν μικρότερη από αυτή του Γιώργου Μαζωνάκη.

Έτσι, ο Διονύσης Σχοινάς εξέφρασε την ενόχλησή του και το αίτημά του από την επιχείρηση έγινε αποδεκτό με την αφίσα να διορθώνεται και το όνομα να μπαίνει με μεγαλύτερη γραμματοσειρά.

Όσον αφορά τη δεύτερη αναβολή της πρεμιέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως αυτό έγινε επειδή στην πρόβα τζενεράλε ο Διονύσης Σχοινάς ένιωσε ξανά αδικημένος σε σχέση με το χρόνο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Καίτη Γαρμπή πήγε το βράδυ της Πέμπτης να παραλάβει τον Διονύση Σχοινά από το νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή σήμερα έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση μεταξύ των τραγουδιστών ώστε να συζητήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους.


Πηγή