Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα δάκρυα της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Για την έντονη απώλεια του Κώστα Βουτσά μίλησε από την καθημερινότητά της μίλησε με δάκρυα στα μάτια κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης η Αλίκη Κατσαβού.

«Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» είπε η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή Dot της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, για τη γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά αλλά και στις φορές που έπαιξαν μαζί στη σκηνή. Σημειώνεται ότι ο Κώστας Βουτσάς απέκτησε ένα γιο με την Αλίκη Κατσαβού, τον μικρό Φοίβο.

«Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα. Γιατί με φώναξαν να παίξω εγώ σε αυτή την παράσταση; Η γυναίκα του Κώστα;» αναρωτήθηκε για την συνεργασία εκείνη. «Γιατί στο πρώτο ανέβασμα πριν από κάμποσα χρόνια, το 2019, την είχα παίξει και είχα παίξει τον ίδιο ρόλο με τον πρώτο μου σύζυγο. Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα στον ΑΝΤ1. Μια σειρά από διηγήματα ελληνικά του Παπαδούκα και κάποια φίλη της μητέρας μου είχε γνωριμία εκεί και ήθελαν ένα νεαρό κορίτσι για ένα από τα επεισόδια. Με φωνάζουν και μετά με ξαναφωνάζουν για άλλα τρία επεισόδια, σύνολο τέσσερα και παίζω με τον Κώστα».


Πηγή