Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

«Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω»

Ήταν πριν 8 χρόνια, όταν ο Σαρμπέλ αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αγγλία. Εκεί, ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μάλιστα το 2007 είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision κατακτώντας την 7η θέση, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις.

Αυτή την περίοδο ο Σαρμπέλ βρίσκεται στην Αθήνα, όπου εμφανίστηκε στη σκηνή μετά από 8 χρόνια απουσίας. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή, «Στη φωλιά των Κου Κου», για τη ζωή του και με τι ασχολείται τώρα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Ήμουν στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες. Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά την Eurovision. Μετά αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω που έχει πάει ο πατέρας μου».

Επίσης, αποκάλυψε ότι έμαθε να μαγειρεύει με τη Βέφα Αλεξιάδου και πως στο σπίτι μαγειρεύει εκείνος, μιας και η σύζυγός του Ελπίδα δεν προλαβαίνει. Όσο για το αν θα αποκτήσουν ένα παιδί, είπε: «Θα δοκιμάσω να κάνω παιδιά, αλλά δεν θα κάνω παιδιά». χωρίς, όμως, να δώσει περισσότερες εξηγήσεις σε αυτό.

Ο Σαρμπέλ, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο Έναστρον με τον Φώτη Σεργουλόπουλου, με τον οποίο τους συνδέει πολύχρονη οικογενειακή φιλία.

localStorage.clear();


Πηγή