Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τα κρυφά σινιάλα που στέλνει η βασίλισσα Ελισάβετ με την τσάντα της

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν πάει πουθενά χωρίς την τσάντα της την οποία συνοδεύει με τα αγαπημένα της Anello and Davide παπούτσια με το διακριτικό τακούνι.

Υπάρχει όμως κι ένας ακόμη λόγος που την έχει πάντα και παντού μαζί της. Χρησιμοποιεί τον δικό της κρυφό κώδικα επικοινωνίας για να στέλνει τα μηνύματά της στο προσωπικό.

Από τις Κυριακάτικες επισκέψεις στην εκκλησία, στα οικογενειακά πορτραίτα, στα επίσημα γεύματα… η Αυτού Μεγαλειότητος σπάνια δε συνοδεύεται από τη χαρακτηριστική τσάντα της. Όμως, παρά το γεγονός ότι η μικρή, μαύρη τσάντα με τα δυο χερούλια πρωταγωνιστεί παντού, ελάχιστα γνωρίζουμε για το τι μεταφέρει με αυτήν και για το τι μυστικά μπορεί να κρύβει… Η Telegraph πέρασε από… ακτίνες τη χαριτωμένη τσάντα και ρώτησε ειδικούς οι οποίοι αποκάλυψαν:

quebwbba5

Η Βασίλισσα χρησιμοποιεί την τσάντα και το περιεχόμενο αυτής, για να στέλνει μυστικά σινιάλα στο προσωπικό της. Αν για παράδειγμα την τοποθετήσει στο τραπέζι κατά τη διάρκεια δείπνου, σημαίνει ότι θέλει η εκδήλωση να έχει τελειώσει στα επόμενα πέντε λεπτά. Αν πάλι την ακουμπήσει στο πάτωμα, τότε αυτό δείχνει ότι δεν απολαμβάνει τη συζήτηση και θέλει να τη σώσουν… Η 90χρονη βασίλισσα, έχει στην ντουλάπα της περί τις 200 κομψότατες τσάντες της βρετανικής εταιρείας Launer -οι αγαπημένες της έχουν διαστάσεις 23cm x 20cm x 10cm, μακριά χερούλια για να τη διευκολύνουν στις χειραψίες.

quebwbba3

Το 2012, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας είχε αποκαλύψει ότι η «γαλαζοαίματη» τσάντα περιέχει κραγιόν, ένα στυλό, μερικές μέντες για καθαρή αναπνοή, καθρεφτάκι, τα γυαλιά της για το διάβασμα και τις Κυριακές έχει μαζί της μερικά χαρτονομίσματα για να δίνει στην εκκλησία. Ένα επιπλέον στοιχείο δίνει η Sally Bedell Smith, συγγραφέας του βιβλίου «Elizabeth the Queen: The Woman Behind The Throne», η οποία σημειώνει ότι πέρα από τα παραπάνω αντικείμενα, η τσάντα περιέχει και ένα φορητό γάντζο τον οποίο βγάζει όταν βρεθεί σε κάποιο δείπνο και τον τοποθετεί κάτω από το τραπέζι για να κρεμάσει την τσάντα της.

quebwbba4

Ένας άλλος ειδικός επί του θέματος, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη της μάρκα κραγιόν είναι η Clarins ενώ κάποιος άλλος επί τω βασιλικών θεμάτων, η βιογράφος Penny Junior, στην απορία αν διαθέτει κινητό, ανέφερε πως πράγματι διαθέτει με το οποίο επικοινωνεί κυρίως, με τα εγγόνια της. «Δε γνωρίζω, ωστόσο, αν είναι smartphone….», είχε πει.

quebwbba6


Πηγή