Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τα παιδιά του Νίκου Κούρκουλου στην παρουσίαση λευκώματος για τον αξέχαστο ηθοποιό

Μία ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, προς τιμήν του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου, καθώς έγινε η παρουσίαση του λευκώματος «Νίκος Κούρκουλος-Ένας αυθεντικός πολίτης, παντός καιρού». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Θέατρο από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, σε επιμέλεια του Διονύση Φωτόπουλου.

Στην έκδοση περιλαμβάνονται κείμενα του γιου του Νίκου Κούρκουλου, Άλκη, της Κάτιας Δανδουλάκη, της φίλης του και προέδρου του Δ.Σ. την περίοδο της θητείας του στο Εθνικό Θέατρο, Ελένης Αρβελέρ, της Ελένης Βαροπούλου, του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τις «37 κινηματογραφικές ταινίες», του Κώστα Τσιάνου, του Σωτήρη Χατζάκη, της Κάρμεν Ρουγγέρη και του Νίκου Κυριαλλίδη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» τα παιδιά του ηθοποιού, Άλκης, Εριέττα και Φίλιππος, του οποίου η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι εντυπωσιακή. Και η Μαριάννα Λάτση.  Εκεί, ήταν και ηθοποιοί, συγγραφείς και άλλοι παράγοντες του θεάματος, που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον σπουδαίο ηθοποιό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2007, σε ηλικία 73 ετών.

localStorage.clear();


Πηγή