Παρασκευή , 10 Μάιος 2024

Τα παιδιά του Michael Schumacher σε μια σπάνια αναφορά στον πατέρα τους που έκλεισε χθες τα 54

Φόρο τιμής στον πατέρα τους, Μίκαελ Σουμάχερ απέτισαν τα παιδιά του, ευχόμενοι χρόνια πολλά στον «καλύτερο μπαμπά όλων των εποχών».

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 ενεπλάκη σε ένα τραγικό ατύχημα με σκι το 2013 με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλικό τραυματισμό. Πλέον όπως αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από το Netflix, λαμβάνει ιατρική φροντίδα από μια ιατρική ομάδα στο σπίτι της οικογένειας στη λίμνη της Γενεύης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα με τα παιδιά τους, Μικ και Τζίνα
Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα με τα παιδιά τους, Μικ και Τζίνα

«Ο καλύτερος μπαμπάς όλων των εποχών»

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά του – έγινε 54 ετών – ο 23χρονος γιος του Μικ μοιράστηκε στα social media δύο φωτογραφίες από το παρελθόν, μία του Μίκαελ από την εποχή της ακμής του στην Formula 1 και μία άλλη του Μικ με τον πατέρα του. «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά όλων των εποχών» έγραψε ο νεαρός μαζί με ένα emoji καρδιάς, προσθέτοντας: «Σ’ αγαπώ».

Δημόσιες ευχές θέλησε να στείλει και η αδερφή του, Τζίνα, η οποία ευχήθηκε επίσης χρόνια πολλά στον Μίκαελ Σουμάχερ, με μια «αναδρομή στις εποχές που κάναμε καρτ», προσθέτοντας το hashtag #keep fighting» (συνέχισε να αγωνίζεσαι).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μάχη ζωής του Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς της Formula 1 όλων των εποχών – κατέχει επτά τίτλους παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ με την κόρη του σε αγώνες καρτ
Ο Μίκαελ Σουμάχερ με την κόρη του σε αγώνες καρτ

Ο Μίκαελ και ο γιος του έκαναν μαζί σκι στις γαλλικές Άλπεις όταν ο θρύλος υπέστη ατύχημα τον Δεκέμβριο του 2013. Από τότε, είχε έναν πολύ δύσκολο και μακρύ δρόμο ανάρρωσης, καθώς τέθηκε σε τεχνητό κώμα, πριν ανακτήσει τις αισθήσεις του τον Ιούνιο του 2014.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την ανάρρωσή του παραμένουν ιδιωτικές. Μιλώντας γι’ αυτόν στο ντοκιμαντέρ «Schumacher» του Netflix το 2021, η σύζυγός του Κορίνα, δήλωσε: «Απλά ένιωσα ότι είναι κάποιος ξεχωριστός. Νομίζω ότι είναι απλά πολύ δυνατός ψυχικά. Εξαιρετικά δυνατός. Ακόμα μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα».


Πηγή