Τετάρτη , 8 Μάιος 2024

Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο | ΖΩΗ

Εντονη ανησυχία στην οικογένεια και τους θαυμαστές του προκάλεσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης ο οποίος νοσηλεύεται για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Κύπρο, που βρίσκονταν για τις ανάγκες της παράστασης «Νικοτιτανικός», παρουσίασε επιδείνωση στο αναπνευστικό του και χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι καλύτερα, ο γιατρός χθες είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και αυτό είναι καλό. Θέλει υπομονή μέχρι να ανέβει το οξυγόνο του. Είμαι εκεί δίπλα του όλη μέρα, εκεί κοιμάμαι. Είχε λοίμωξη αναπνευστικού, κάπνιζε και πολύ ο μπαμπάς μου», δήλωσε η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε και ο ίδιος τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και είπε πως αισθάνεται καλύτερα.

«Ήρθαν με εξετάσανε, όλα καλά τώρα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου και σήμερα θα μου πούνε τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω μέσα στο νοσοκομείο. Η κόρη μου η Αννούλα είναι ο άγγελός μου, από μικρό κορίτσι είναι κολλημένη πάνω μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και εκείνα με λατρεύουν. Την πρώτη φορά έφυγα από το νοσοκομείο γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου. Είχαμε πρεμιέρα σε λίγες ημέρες», ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή