Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Τα πρώτα Χριστούγεννα χώρια έκαναν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της βρέθηκαν στο πατρικό της στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με φίλου στον Παρνασσό.

Ο παρουσιαστής του «Lucky Room» και «Rising Star» του ΑΝΤ1 δε συνόδευσε την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά με τους γιους τους στο Κιλκίς, αλλά πήγε μαζί με τους φίλους του στον Παρνασσό, όπου και θέλησαν να κάνουν off road διαδρομές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από την οποία ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους «Περνάμε ή κολλάμε;».

Αλλά τελικά, όπως φάνηκε στην επόμενη ανάρτηση του παρουσιαστή, δεν περάσαν… Στο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής φαίνεται ότι τελικά τα αυτοκίνητά τους κόλλησαν στα χιόνια και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις βόλτες και το παιχνίδι τους.

«Είπα τα κάλαντα!», ανέφερε την ώρα της μαγειρικής στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εξήγησε τον… ιδιαίτερο τρόπο που είπαν τα δυο της παιδιά τα κάλαντα, τα οποία συνόδευε η ίδια από σπίτι σε σπίτι.

«Πήρα τα μωρά, εγώ κρυβόμουν από πίσω και χτυπούσαν τις πόρτες, έλεγε ο μεγάλος, ο μικρός έλεγε μόνο το «έι» κι εγώ ήμουν από πίσω.

Μετά ντράπηκα γιατί με έβλεπαν κάτι γιαγιάδες και έδιναν πολλά λεφτά και λέω «Πάει! Πήραμε όλη τη σύνταξη! Ντροπή»! Και του είπα«Γιάννη δεν θα λες ότι η μαμά μου είναι εδώ και ποια είναι γιατί σου δίνουν πιο πολλά λεφτά και δεν είναι ωραίο». Και πήγαν σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό και τους λένε «με ποιον ήρθατε;» και λένε «μόνοι μας». Και λένε «Μόνοι σας με το μωρό; Η μαμά που είναι»; «Δεν είναι εδώ»! Ιστορίες για αγρίους…», είπε η Φαίη Σκορδά.


Πηγή