Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Τα σκάνδαλα, οι γάμοι και η άστατη ζωή της Brigitte Nielsen

Πρώην σύζυγος του Sylvester Stallone, αντροχωρίστρα, αιώνια αμαζόνα ως μοντέλο υπεράνθρωπων αναλογιών που εκτίμησαν φωτογράφοι, εκρηκτική ξανθιά, γάμοι, διαζύγια κι ένα πέμπτο παιδί στα 54 της χρόνια.

Αν μη τι άλλο, η Brigitte Nielsen δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά θετικά, αφού η εντυπωσιακή ηθοποιός από τη Δανία έγινε μητέρα σε προχωρημένη ηλικία. Αν και δεν ήταν και λίγοι εκείνοι, που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι απέκτησε παιδί (γέννησε την Παρασκευή 22/6 ένα υγιέστατο κοριτσάκι) σε αυτή την ηλικία.

Όμως, για την ξανθιά ηθοποιό το να αποκτήσει το παιδί του Mattia Dessi, του πέμπτου στη σειρά συζύγου της, ήταν για εκείνη ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας. Εξάλλου, η Brigitte Nielsen δεν έδινε ποτέ λογαριασμό στη γνώμη των άλλων και το ίδιο ισχύει και τώρα, που ζει την απόλυτη ευτυχία.

Μία ματιά στο παρελθόν της, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Ότι η εντυπωσιακή Brigitte έκανε αυτό που την ευχαριστούσε κι έπαιρνε πάντα αυτό που ήθελε. Ακόμη και αν αυτός ήταν ο άνδρας μίας άλλης γυναίκας! Και το είχε κάνει, παραπάνω από μία φορά. Ερωτευόταν, πάντα, τον λάθος άνδρα; Ή απλά της άρεσε να επιβεβαιώνεται μέσα από αυτό και να «κλέβει» την ευτυχία άλλων;

070723019017

Την απάντηση, ούτε η ίδια δε μπορεί να δώσει. Και σίγουρα, μέχρι να γνωρίσει το νυν σύζυγό της, πριν 15 περίπου χρόνια, και η ίδια δεν είχε γνωρίσει την αληθινή ευτυχία. Και ας είχε κάνει τέσσερις γάμους. Κανένας τους δεν πέτυχε, αν και μέσα από δυο από αυτούς απέκτησε τους τέσσερις γιους της.

Ακόμη, όμως, και ως μητέρα, η Brigitte Nielsen, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, ήταν κακή. Τα παιδιά της τα λατρεύει, αλλά δεν ήξερε πώς να τους δείξει την αγάπη της και πώς να τους σταθεί δίπλα, ως σωστή μητέρα. Εξάλλου, είχε να παλέψει και με τους προσωπικούς της δαίμονες. Το 1985 παντρεύτηκε τον Sylvester Stallone και μέσα από το «Ρόκυ» είδε και τη δική της καριέρα να εκτοξεύεται.

Το διαζύγιο τους, 19 μήνες μετά, σήμανε και τη δύση του επαγγελματικού της άστρου. Η καριέρα της πήρε σταδιακά την κάτω βόλτα, για να τη βρει η δεκαετία του 90 σε ταινίες β’ διαλογής. Οι αποτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο την έφεραν αντιμέτωπη με τις εξαρτήσεις. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 βρέθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Τελικά, κατάφερε να νικήσει τους «δαίμονές» της.

110411018515

Έκανε κάποιες προσπάθειες να επιστρέψει επαγγελματικά, όμως, σίγουρα η γνωριμία με το νυν σύζυγό της, ήταν για εκείνη καταλυτική. Σήμερα, είναι ευτυχισμένη, έχει αφήσει πίσω το άστατο παρελθόν της, έχει άψογες σχέσεις με τα μεγάλα της παιδιά και τώρα, συνειδητοποιημένη και ώριμη πια, θα μεγαλώσει την μοναχοκόρη της, προσπαθώντας να καλύψει μαζί της, όσα άφησε να χάσει με τους γιους της.

localStorage.clear();


Πηγή