Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τα συγκινητικά λόγια της Ελεονώρας Μελέτη για τον παππού της

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τον παππού της, τον οποίο έχασε πριν 18 χρόνια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια με τα τρυφερά της λόγια κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, φέρνοντας σε πολλούς από αυτούς αναμνήσεις με τους δικούς τους παππούδες, από τα παιδικά τους χρόνια.

Διαβάστε το συγκινητικό post της Ελεονώρας Μελέτη

«Ο παππούς μου, μου έμαθε να κολυμπάω καλά χωρίς να φορέσω ποτέ μπρατσάκια, μου έλεγε πως το μακρύ μαλλί στη γυναίκα είναι φινέτσα, με θαύμαζε σε ο, τι κ αν έκανα, ακόμα κ στο μπαλέτο που φαντάζομαι λίγο αν με ξέρεις μπορείς να καταλάβεις ποσό τραγελαφικό ήταν το θέαμα. Ο παππούς μου ήταν ο πρώτος που στη Τρίτη τάξη του δημοτικού μου είχε πει “να γράφεις! Γράφεις καλά!” Κ φύλαγε στο δερμάτινο καφέ τσαντάκι του τις εκθέσεις μου σα φυλαχτό.

Ο παππούς μου, μου έδινε κάθε Παρασκευή χαρτζιλίκι ένα χιλιάρικο και μια σοκολάτα των 30γρ ενώ καθόταν στο σαλόνι ακούγοντας ” bolero” k πίνοντας το ουίσκι του. Με άφηνε να δοκιμάσω κ αφού δοκίμαζα με ρωτούσε: “χάλια δεν είναι?”. Ο παππούς μου λίγο πριν φύγει ήταν σε βαθύ λήθαργο αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο όταν του μιλούσα άνοιγε τα μάτια του. Ο παππούς μου πέθανε πριν 18 ολόκληρα χρόνια αλλά θυμάμαι το κάθε τι από εκείνον. Ακόμα κ το ότι έγερνε λίγο τόσο λίγο, τον αριστερό του ώμο όταν περπατούσε περήφανος…».

localStorage.clear();


Πηγή