Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τα τατουάζ της Τζολί για τον Μπραντ Πιτ λίγους μήνες πριν χωρίσουν

Έχοντας περισσότερα από 15 τατουάζ στο σώμα της, η Ατζελίνα Τζολί εμπιστεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2016 τον «γκουρού» των τατουάζ, Ajarn Noo Kanpai, για να χαράξει την πλάτη της.

Μάλιστα ο πρώην μοναχός και νυν γκουρού των τατουάζ, ταξίδεψε από την Μπανγκόγκ στην Καμπότζη, μόνο και μόνο για να πραγματοποιήσει την επιθυμία της ηθοποιού.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, δημιουργεί τατουάζ χρησιμοποιώντας χειρουργικές βελόνες. Όλα τα σχέδια είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, με την διαδικασία να  είναι πολύ πιο επίπονη από ότι στα κανονικά τατουάζ.

Ο Kanpai ζωγράφισε τρία τατουάζ στην πλάτη της 41χρονης σταρ, ενώ σχεδίασε και ένα βουδιστικό σύμβολο στο στομάχι του Μπραντ Πιτ, τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγους μήνες πριν το ζευγάρι αποφασίσει να βάλει τέλος στη σχέση του.

jolie3

Το ένα τατουάζ της Τζολί συμβολίζει ένα ξόρκι, ενώ τα άλλα δύο είναι αφιερωμένα στον Μπραντ Πιτ.

Όμως τότε, που εκείνη σκηνοθετούσε μία ταινία στην Καμπότζη και ο Μπραντ Πιτ βρισκόταν στο πλευρό της, τίποτα δεν προμήνυε το άσχημο διαζύγιο που θα ακολουθούσε.

Έτσι η Τζολί ήθελε να σφραγίσει την αιώνια δέσμευσή της προς τον ηθοποιό με τατουάζ.

jolie1

Κάθε τατουάζ από τον μετρ του είδους κοστίζει χιλιάδες δολάρια λόγω της πρωτότυπης τεχνικής και υποτίθεται ότι όλα τα σχέδια του προφυλάσσουν από το κακό και προστατεύουν όποιον τα έχει.

jolie4 jolie5


Πηγή