Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τζάρεντ Λέτο: Δεν είχε ιδέα για τον κορονοϊό, επειδή έκανε διαλογισμό στην έρημο

Τζάρεντ Λέτο: Δεν είχε ιδέα για τον κορονοϊό, επειδή έκανε διαλογισμό στην έρημο

Η πανδημία του κορονοϊού έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων και ο πλανήτης έχει μπει σε καραντίνα. Μέχρι χθες, οι παίκτες του γερμανικού Big Brother φαινόταν πως ήταν οι μόνοι που αγνοούσαν τον κορονοϊό, αφού ως εσώκλειστοι στο σπίτι του Μεγάλου αδελφού δεν είχαν ιδέα τι γίνεται έξω στον κόσμο.

Αλλά να που υπάρχει και κάποιος άλλος, ο οποίος επίσης δεν γνώριζε τι συμβαίνει με τον κορονοϊό. Ο λόγος για τον Τζάρεντ Λετο, ο οποίος αγνοούσε την πανδημία που απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη. Μάλιστα, το αποκάλυψε ο ίδιος μέσω των social media, εξηγώντας πως ήταν απομονωμένος στην έρημο για 12 ημέρες κάνοντας διαλογισμό.

«Ουάου. Πριν από 12 ημέρες ξεκίνησα έναν ήρεμο διαλογισμό στην έρημο. Ήμασταν εντελώς απομονωμένοι. Χωρίς κινητό, χωρίς επαφές. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε στον έξω κόσμο. Χθες επέστρεψα σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό. Έναν κόσμο αλλαγμένο για πάντα. Απίστευτο, τουλάχιστον. Λαμβάνω μηνύματα τώρα από φίλους και οικογένεια από παντού στον κόσμο και ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει. Ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε μέσα. Μείνετε ασφαλείς», έγραψε στο μήνυμά του ο Χολιγουντιανός σταρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JARED LETO (@jaredleto) στις




Πηγή